Paplūdimyje – nauja zona

Klaipėdos pliažų prižiūrėtojai toliau žeria staigmenas uostamiesčio gyventojams ir svečiams. Įrengta dar viena apžvalgos aikštelė. Šį kartą – Antrojoje Melnragėje, prie centrinės gelbėjimo stoties.

„Pagalvojome, kad šis paplūdimys liko nuskriaustas. Apžvalgos aikšteles jau buvo įrengę Pirmojoje Melnragėje ir Giruliuose. Dabar atėjo šio pliažo eilė“, – tvirtino biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktorius Virginijus Urbonas.

Apžvalgos aikštelė Antrosios Melnragės paplūdimyje – kitokia nei tos, kurios atsirado anksčiau kitose vietose. Prie centrinės gelbėjimo stoties įrengti platesni laiptai. Ant jų susėdę žmonės gali grožėtis jūra, stebėti išplaukiančius laivus.

Ant pakopų sumontuotos ir LED lemputės, tad laiptai tamsiuoju paros metu bus apšviesti.

„Bandėme sugalvoti kažką naujesnio. Dabar visi paplūdimiai turės vietas, kur galima prisėsti ir stebėti jūrą“, – džiaugėsi direktorius.

Apžvalgos aikštelės paplūdimiuose greitai išpopuliarėjo. Prie jų net nusidriekdavo poilsiautojų, norinčių pasėdėti ir stebėti jūrą, eilės. Aikštelės taip pat populiarios tarp norinčiųjų įamžinti savo gyvenimo akimirkas.

Prižiūrėtojai suremontavo ir pačius laiptus, vedančius į Antrosios Melnragės paplūdimį. Pastariesiems jau reikėjo remonto. Laiptai buvo išklibę, susidėvėję.

V.Urbonas pabrėžė, kad šaltuoju metų laiku norima atlikti kuo daugiau darbų. Kitiems metams prižiūrėtojai turi daug planų. Tačiau vadovas pabrėžė, kad viskas priklausys nuo skirto finansavimo.

Vadinamajame neįgaliųjų pliaže yra projektuojami mediniai takai, kad vežimėliais judantiems žmonėms būtų paprasčiau patekti į paplūdimį. Projektas turėtų būti parengtas gruodį.

„Įrengus naujus takus, atsigaus ir šis paplūdimys“, – pabrėžė vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrai gražu, noriu tikėti, kad ilgametis, nepakeičiamas Paplūdimių vadovas rimčiau dirbtų visus sezonus, tvarkytų, vežtų šiukšles, kad atsirastų ir biotualetai, nedingtų šiukšlinės. Juk žmonės paplūdimiuose ypač savaitgaliais praleidžia ne vieną dieną. JUK DIREKTORIUS VISUS METUS GAUNA ATLYGINIMĄ SU PRIEDAIS,,,

Molis

Molis portretas
Pritariu grazu, gerai, bet ar nebus "monkes biznis" . Juk audru sezonas tik prasideda, pavasari galesim statyti is naujo...

Anonimas

Anonimas portretas
o man patinka :) ačiū
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių