Palydėti saulę – į naują aikštelę

Pasigrožėti peizažu, saulėlydžiu Girulių paplūdimyje poilsiautojai jau gali naujoje apžvalgos aikštelėje. Nors darbai dar nėra baigti, tačiau objektas jau sulaukė lankytojų susidomėjimo.

„Dar dirbame. Manau, reikės savaitės, kol apžvalgos aikštelė taps tokia, kokią mes įsivaizduojame“, – tvirtino biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktorius Virginijus Urbonas.

Pasak vadovo, dabar baigiami tvarkyti takai, vedantys į apžvalgos aikštelę. Įrengtas ir pandusas judėjimo negalią turintiems asmenims.

„Jis yra truputį statesnis nei reikalaujama. Kitaip neįmanoma padaryti, – apgailestavo V.Urbonas. – Savarankiškai gal ir sunkoka bus užvažiuoti, tačiau dažniausiai neįgaliuosius kažkas palydi į paplūdimį. Tad patekti į apžvalgos aikštelę jie galės.“

Anot V.Urbono, apžvalgos aikštelė bus pasiekiama ir mamoms, kurios stumia vežimėlius su mažyliais. Pasak vadovo, čia dar trūksta suolų, šiukšlių dėžių.

„Medienos jau turime. Reikia pagaminti. Per savaitę turėtume padaryti“, – teigė direktorius.

Poilsiautojai aikštelę įrengiančių meistrų teiraujasi, ar tai nebus kavinė. Išgirdę, jog ne, apsidžiaugia.

„Manome, kad apžvalgos aikštelė bus populiari, kaip ir esanti Pirmojoje Melnragėje. Žmonės čia jau fotografuojasi“, – tvirtino vadovas.

Anksčiau daugiau dėmesio Smiltynei skyrę paplūdimių prižiūrėtojai dabar nori populiarinti Girulius. Čia ketinama įrengti ir treniruoklių.

„Giruliai buvo niūroki. Norime pritraukti čia daugiau žmonių“, – pabrėžė vadovas.

Prižiūrėtojai pradėjo remontuoti ir paplūdimių takus. V.Urbono teigimu, šiems darbams pinigai skirti trečiajame ketvirtyje. Šių darbų taip pat imtasi nuo Girulių. Vėliau bus persikelta į Antrąją Melnragę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimantė

Rimantė portretas
Tokių aikštelių reikėtų daugiau .Be to labai trūksta mašinoms sutvarkytų aikštelių prie Karklės. Tada žmonės neniokotų gamtos. O dabar yra priversti palikti mašinas draudžiamosiose vietose o asmenys,kurie atsako už rinkliavas,nedelsdami deda baudas.Bet juk po pažastimi mašinos nenusineši....Lengviausia yra drausti,bet turi būti sudarytos sąlygos tiek žmonėms -priėjimas prie jūros,tiek ir mašinoms aikštelės.

Simas

Simas portretas
Bet tie laiptai prie stotelės ...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių