Palangos kempingas laukia trumpalaikio nuomininko

  • Teksto dydis:

Palangos kempingui Nemirsetoje skelbiamas trumpalaikės nuomos konkursas – laimėtojas, kempingą valdysiantis iki rudens, paaiškėti turėtų gegužės 13 d.

Trumpalaikė nuoma

Šiuo metu laukiama norinčiųjų dalyvauti viešame trumpalaikės kempingo nuomos konkurse paraiškų – jas kurorto Savivaldybei pateikti galima iki gegužės 13 d. 10 val. Praėjus pusvalandžiui po paraiškų pateikimo pabaigos termino, turėtų paaiškėti ir konkurso laimėtojas.

Šiuo metu vyksta ir naujojo europinius standartus atitinkančio kempingo koncesininko parinkimo procedūros, tačiau jos reikalauja nemažai laiko. Siekiant, kad poilsiautojai gamtos apsuptyje galėtų ilsėtis jau šią vasarą, apsispręsta skelbti viešą trumpalaikės kempingo nuomos konkursą. Laikinasis nuomininkas bus atsakingas už kempingo valdymą ir administravimą bei jame teikiamas kokybiškas paslaugas, jis neprisiimtų jokios atsakomybės už koncesijos sąlygose numatytą techninio projekto trečio etapo įgyvendinimą.

Gamtos apsuptyje

Nemirsetoje, Pajūrio regioniniame parke visai šalia jūros įsikūrusio kempingo teritorija suskirstyta į tris erdves: kemperių, palapinių ir poilsio namelių zonos. Pastarąją zoną turėtų užbaigti būsimasis koncesininkas.

Pirmuoju kempingo statybos darbų etapu buvo įrengtos 58 vietos kemperiams. Jais atvykstantys poilsiautojai kempinge galės naudotis įrengta savitarnos skalbykla, nuo pastočių prisijungti prie elektros maitinimo, pašalinti nuotekas. Antruoju darbų etapu įrengtas 59 vietų palapinių miestelis bei vietos atvykstančiųjų automobiliams.

Patogumai poilsiautojams

Europinius standartus atitinkančiame kempinge poilsiautojų laukia visi buitiniai patogumai: pastatai su galimybe gamintis maistą ir naudotis visais reikiamais įrankiais, individualiems poreikiams pritaikyti svečių šaldytuvai, dvi pavėsinės su galimybe naudotis kepsninėmis ir šašlykinėmis, vėsiais vakaros vakarais šildytis prie židinio. Įrengtos terasos, dvi krepšinio, teniso aikštelės, viena tinklinio, dvi vaikų žaidimo aikštelės. Įrengti visi reikalingi sanitariniai mazgai, aptverta korinėmis trinkelėmis išklota teritorija.

Koncesininkas, kuriam teisė valdyti kempingą bus perduota 15 metų su galimybe sutartį pratęsti dar 5 metams, įsipareigos ne vėliau nei per 7 metus investuoti į objektą įgyvendinat techniniame projekte numatytą trečiąjį kempingo statybos etapą, kurio metu turės būti sutvarkytas 7700 kv. metrų sklypas, apželdinta 4751 kv. metro ploto teritorija, įrengta 14 namelių nakvynei ir poilsiui. Taip pat koncesininkui bus privalu įrengti vaikų žaidimo aikštelę, krepšinio, tinklinio aikšteles bei sukurti 14 (7 vyrams ir 7 moterims) darbo vietų pagal neterminuotas darbo sutartis. Prie įsipareigojimų prisideda ir per trejus metus pritraukti ne mažiau kaip 15 tūkst. turistų.

Įgyvendinus trečiąjį kempingo statybos etapą (t.y. pastačius 14 namelių), kempingas turės galimybę per parą aptarnauti apie 500 turistų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pasipiktinęs poilsiautojas

Pasipiktinęs poilsiautojas portretas
Greičiau paleistų tą kempingą o tai vietiniai kempingų nuomotojai visai suįžulėjo kur anksčiau kemperio vieta sezonui kainuodavo 500Lt pernai 650€ dabar jau 900€ prašo! Vis konkurencija kuri ir gali kainų kilimą pristabdyti!

KLAIKUS NESUVOKIMAS

KLAIKUS NESUVOKIMAS portretas
Argi dabar laimėtojas galės žaibiškai tapti žinomu rinkoje? Rinkodaros kampaniją reikėjo pradėti prieš metus. Dabar dauguma normalių turistų jau sudarė savo maršrutus (VISKAS DABAR VYKSTA INTERNETE). Ar jau yra tinklalapis, ar jau daryta kas nors? O gauti raktus ir per du mėnesius iš ATSITIKTINIŲ UŽKLYDĖLIŲ (aišku, mažiausiai pasiturinčių tarp visų turistų) uždirbti pinigus - KVAILA IR NEMOKŠIŠKA UTOPIJA. Šį sezoną tas kamikadzė tik uždirbs vardą kitą sezoną dirbsiančiam.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių