Pakeliui į pajūrį prireiks kantrybės

P.Lideikio gatvės gale, ties posūkiu į Pamario gatvę dirbantys kelininkai, vietos gyventojų manymu, pluša per lėtai. Transporto žiedą rengianti bendrovė ir jos darbą kontroliuojantys valdininkai įsitikinę – čia viskas gerai.

Ilgus metus ties minėta sankryža nuo Girulių pusės vasaromis rikiuodavosi automobilių eilės, be to, išsukti iš šalutinės gatvės ne visada būdavo saugu. Turbožiedu virsianti P.Lideikio, Audros ir Pamario gatvių sankirta verčia tikėtis, kad ši vieta bus patogesnė važiuojantiesiems iš visų pusių ir padės išvengti kamšačių.

Kai šioje vietoje prasidėjo darbai, įvažiuoti į Pamario gatvę tapo komplikuota. O Melnragės ir Girulių gyventojai, priversti kasdien riedėti pro šią vietą, ėmė piktintis pernelyg lėtai dirbančiais darbininkais.

Pagal sutartį darbų pabaiga numatyta šių metų lapkričio 9 d. Šią savaitę numatoma atlikti asfaltavimo darbus šalutinėse juostose nuo P.Lideikio Pamario gatvės link ir nuo Pamario Audros gatvės link.

"Viskas vyksta pagal numatytą grafiką, tokia yra sutartis, rangovas susidėliojo savo planus, prie sutarties pateikė darbų grafiką, kol kas jo laikomasi. Mes esame atsakingi už objekto įgyvendinimą. Kiekvieną savaitę vyksta gamybiniai pasitarimai ir mes važiuojame ten pasižiūrėti", – tikino Klaipėdos miesto savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas.

Jis teigė nematantis didelių problemų vairuotojams įveikti rekonstruojamą sankryžą. Vasaros metu spūsčių čia nepavyks išvengti, tai pripažįsta tiek kelininkai, tiek kelių policininkai. Pareigūnai ketina šioje vietoje dažniau reguliuoti eismą.

"Visi važiuoja ten, kur gali pravažiuoti. Mes sudarome sąlygas įveikti tvarkomą vietą. Žmonės turi suprasti, kad vykdomi statybos darbai, kiekvieną dieną situacija vis keičiasi, vis kitaip statomi ženklai. Vairuotojai turi būti budresni, laikytis saugaus atstumo ir atsargiai vairuoti", – ragino V.Švedas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tom

Tom portretas
5 MENESIUS DARYS 1 ŽIEDUKAAA???!!!! WTF??? Ten dirbs ar ant kelkrascio zolyno kelininkai bambaliuka alaus kelnos?

klaipedietis

klaipedietis portretas
as buves kelininkas tegu gyventojai nepyksta tokie dideli darbai greit nesidaro turekite kantrybes

Klaipėdskas

Klaipėdskas portretas
Statomi kelio ženklai- pradėjo tik visai nesenai tuos ženklus statyti, o ir pastato tik, kad būtu, bet ne tam, kad vairuotojai matytu ir būtu įspėti. Kur matėte ženklą įpėjantį apie vykstančius kelio darbus ? Čia tik kelios minutės iki nelaimės.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių