Pagerbti geriausi miesto sportininkai

Kasmet uostamiestyje apdovanojami labiausiai miestą garsinę sportininkai. 2015 metais geriausiu Klaipėdos sportininku buvo išrinktas sunkiaatletis Aurimas Didžbalis. Šį titulą sportininkas pelnė jau ketvirtąjį kartą.

Antroji vieta atiteko Deividui Gailiui, kuris su Lietuvos nacionaline krepšinio rinktine iškovojo Europos čempionato sidabro medalius.

Trečiąją vietą užėmė sunkiaatletis Žygimantas Stanulis. Sportininkas tapo Europos jaunimo sunkiosios atletikos čempionu.

Ketvirtoje pozicijoje – sprinterė Lina Grinčikaitė. Pasaulio studentų universiadoje užėmė 4-ąją vietą.

Į geriausiųjų rikiuotę taip pat pateko: Mantas Knystautas, Šarūnas Banevičius, Irmantas Kačinskas, Mindaugas Rumbutis, Šarūnas Jurčys, Sergejus Lichovojus ir Edvardas Babarskas su Tautvydu Vaitkūnu.

Šventinį vakarą buvo pagerbti ne olimpinių sporto šakų sportininkai: Ramunė Adomaitienė, Sergejus Maslobojevas, Marius Rudnickas, Lukas Kubilius, Paulius Pleskovas, Albinas Nausėda bei Aušra Gardžiulienė.

Ceremonijos metu dėmesio sulaukė ir komandinių sporto šakų atstovai. Buvo pagerbti „Dragūno“ rankininkai, „Fortūnos“ krepšininkės, „Atlanto“ futbolininkai bei „Naftos-Uni-Akvaservis“ krepšininkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ups

ups portretas
Ar cia tas Didzbalis kuris buvo dopingo prisirijes ir buvo suspenduotas? Na, jis tikrai zvaigzde :) O gal zvaigzde jo traineris kuris moka visur be muiliuko pralysti....

Kodėl

Kodėl portretas
meras taip daug visur dalyvauja?Gal gaunaa paildoma apmokėjima besiplakdamas po rengimnius, minėjimus ir t.t. ir pan.?Iš veido jau išėjo..Kur pirštu dursi spaudoj-ten Grubliauskas.Ir Vilniuj ir Klaipėdoj, Palangoj- sveikina, sako kalbą, dalyvauja..Turbut kiti sav.aukšti valdininkai nėra pakankamai garbingi, kad būtu igalioti mero vardu ji atstovauti:D)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių