Pagaliau išgirdo gyventojų prašymą

Dar neseniai pietinės miesto dalies gyventojus Rambyno gatvėje pasitikdavo žiojėjusios gilios duobės. Neapsikentę miestiečiai kreipėsi į seniūnaitį, kuris išsiuntė raštą administracijos direktoriui. Po kiek laiko asfalto dangos įtrūkimai buvo sutvarkyti.

Balandžio pabaigoje prie pat įvažos į daugiabučio automobilių stovėjimo aikštelę Rambyno ir Kalnupės gatvių sankirtoje plytėjo duobės, kėlusios daug nepatogumų. Klaipėdiečiai baiminosi jose sugadinti savo automobilius.

Pyktelėję miestiečiai kreipėsi į Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorių Saulių Budiną. Jam išsiųstame rašte buvo prašoma tvarkant Klaipėdos kiemus "išspręsti duobių, esančių Rambyno g. 6 ir Kalnupės g. 25, asfaltavimo klausimą".

Raštas buvo perduotas Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento Miesto tvarkymo skyriui.

Tąkart Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda patikino, kad į gyventojų prašymą bus atsižvelgta.

Ir iš tiesų – neseniai asfalto dangos nelygumai buvo sutvarkyti. Sudėtos naujos trinkelės Sulupės g. 13 bei nutiestas pėsčiųjų takelis šalia "Viesulo" sporto centro.

Anot L.Dūdos, į Rambyno gatvę pagal planą darbininkai dar sugrįš kiek vėliau. Nesuspėta atlikti visų reikiamų darbų, nes buvo ruošiamasi vasaros sezonui Smiltynėje.

"Nuolat dirbame įvairiuose objektuose, paskutiniu metu tvarkėme dviračių takus Smiltynės gatvėje. Dabar grįšime į miestą, Liepų gatvės šiaurinę dalį ir kitas vietas", – komentavo pašnekovas.

Vis dar tvarkoma ir pietinė miesto dalis – Debreceno bei Liubeko gatvių daugiabučių kiemai.

Kaip sakė L.Dūda, tuo pat metu bus remontuojami šaligatviai – dviračių ir pėsčiųjų takai Klevų, Minijos, Agluonos gatvėse bei akmeninis grindinys Vytauto gatvėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ketvirtam

ketvirtam  portretas
acha skubu nuomotis ir kiemą , nes butą jau išsinuomojau :) Aš jau dabar moku už viską - įskaitant ir algas valdininkėliams . Dar moku ir baudas už "savo" kiemą , nes taisyklės - savivaldybės :) Kam tiek klerkų ?

trečiam

trečiam portretas
Tai išsinuomok tą kiemą ir galėsi duobes lopyti žole pjauti pats kokia problema? Galėčiau tau dešimtis kiemu parodyti kur šiemet buvo lopomos duobęs. Geriau bambėti nei kažką keisti ane?

antram

antram  portretas
ką reiškia savo kiemas ? :) aš savo kieme esu niekas - neturiu jokių teisių , tik prievolę mokėti mokesčius ...net kieme pasodinti medžiai ir gyvatvorė yra savivaldybės turtas , sodinti prašymo nereikia, o nugenėti ar nupjauti - jau reikia prašyti leidimo . Žolę pjauna už mano pinigus - ji mano ? Bet jei kartais vienu ratu pastatau mašiną ant savo žolės , mane klerkučiai baudžia :) Tai dar siūlote ir kiemą asfaltuoti ? Nesuprantu , tai kam reikalingi tokie būriai išlaikomų valdininkų ?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių