Padėkime rasti prieš 30 metų siųsto laiško gavėją!

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje gyvenanti Eglita Stenberg socialiniame tinkle pasidalijo neeilinio radinio nuotrauka. Moteris kreipiasi į žmones ir tikisi, kad netikėtas radinys pateks adresatui į rankas.

„Šis laiškas adresuotas Statybininkų pr. 13. Laiptinėje buvo keičiamos senos pašto dėžutės, o po šių darbų radau laišką, įmesta į savo naują pašto dėžutę“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo Eglita.

Moteris atskleidė, kad laiškas adresuotas Olei Cvetkovai (ar Cvetlovai). Ant voko esantis antspaudas nurodo, kad laiškas siųstas 1988 metais iš Šilutės rajone esančių Saugų vaikų namų.

„Kalbėjau su šio namo pirmininke, tačiau ji neturi duomenų apie čia prieš 30 metų gyvenusią Olią“, – dėstė į adresato paieškas įsitraukusi pašnekovė.

Man, kaip ir visiems, kurie susidomėjo šia istorija, smalsu, kokia šių herojų istorija.

Pasak klaipėdietės, pro mažą voko plyšį matosi, kad laiškas rašytas rusų kalba.

„Paskelbus apie radinį socialiniame tinkle „Facebook“, atsiliepė moteris, kuri tvirtina, kad su Olia buvo pažįstama vaikystėje. Pasakojo, kad Olia gimusi 1974 ar 1975 metais. Ji buvo įvaikinta, o prieš 25 metus, kartu su įtėviais, išvyko į Rusiją“, – informaciją, kurią pavyko sužinoti, dėsto moteris.

Pašnekovė patvirtino, kad nuotrauka „Facebook“ sulaukė didelio dėmesio, o vienam vyrui ji pati parašė žinutę, tačiau kol kas atsakymo nesulaukė. 

„Voko neatplėšiau, tačiau labai norėčiau išvysti Olios veidą, kai ji gaus šį prieš tiek daug metų rašytą laišką. Man, kaip ir visiems, kurie susidomėjo šia istorija, smalsu, kokia šių herojų istorija. Gal tai koks berniukas, sukaupęs drąsą rašė savo artimam giminaičiui? O gal tai meilės prisipažinimas, kuris nebuvo išgirstas?“, – spėliojimais pokalbį baigė Eglita.

Visus, kurie turi informacijos ar gali padėti surasti laiško adresatą, moteris prašo paskambinti telefonu +37067792568.

Norite pranešti naujieną? Rašykite mums adresu portalas@kaunodiena.lt arba spauskite čia.


Šiame straipsnyje: radinyslaiškasadresatasieškomas adresatasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas priekuliškis

Zenonas priekuliškis portretas
Manyčiau tikslinga būtų atplėšti voką. Gal laiške yra įrašytas dar koks adresas.

Akivaizdus laiškininko aplaidumas

Akivaizdus laiškininko aplaidumas portretas
Laiška ne į dežutę įdėjo, bet užkišo už dėžutės. Gal ir kiti užtai negauna laiškų. Matot kur jų reik ieškot , tarp dėžučių ir sienos. Dabar reiks taip ir tikrint negautus laiškus.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių