Nuomininkų paieškos užtruko

Į Melnragėje esančias laisvas buvusio prekybos centro patalpas persikraustyti norėtų ne vienas verslininkas, tačiau objekto nuomotojai tikina, jog rimtų pasiūlymų kol kas nesulaukė.

Dar kovą iš čia išsikraustė kelerius metus sėkmingai veikęs vienas didžiųjų šalies prekybos centrų. Tačiau iki šiol Audros g. 17 namo durys uždarytos, pastate nieko nevyksta.

Objekto savininkai tikina negalintys atskleisti, kodėl prekybos centras nusprendė baigti savo veiklą Melnragėje, nes tai – komercinė paslaptis.

„Kol kas nieko neplanuojame, ieškome nuomininkų, kaip ir visuose kituose savo pastatuose“, – nukirto vienos pastatą valdančios bendrovės direktorė Vida Šereikienė.

Pašnekovės teigimu, būsimiems nuomotojams vertėtų gerai pasvarstyti, ar jų planuojamai veiklai vieta Melnragėje yra tinkama. Pastato savininkai laukia tik rimtų verslininkų, turinčių aiškią viziją, pasiūlymų.

„Jokių išskirtinių reikalavimų nuomininkams neturime, svarbu, kad jis būtų“, – užtikrino vadovė.

V.Šereikienė vėliau pridūrė, jog buvusi prekybos centro buveinė nebūtų tinkama maitinimo ar panašias paslaugas teikiantiems verslininkams.

Per maždaug pusmetį trunkančias paieškas susidomėjusiųjų būta nemažai, tačiau pasiūlymai vis neatitinka verslininkų ar pastato savininkų lūkesčių.

Pašnekovė patikino, kad per minėtą laiką dėl patalpų nuomos jau kreipėsi viešojo maitinimo paslaugas teikiantys verslininkai, prekybininkai, pramogų verslo atstovai. Čia įsikurti norėjo ir privatų vaikų darželį steigti ketinę uostamiesčio verslininkai. Vis dėlto nė su vienu interesantu susitarti nepavyko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tikslas

tikslas portretas
todėl ir mažėja dienraščių pirkimas ar prenumeravimas - nes rašo bele ką, bele kaip, o skaityti nėra ko. Pliotkai kartais būna teisingesni, nei "straipsniai"

sk

sk portretas
Seniai pastebėjau, kad neaiškūs daugelio straispnių tikslai. Tuomet galimi 2 variantai: 1) kažkas sumoka/užsako, rašoma už atlygį (atlygis gali būti įvairus), - daug tokių straipsnių, pretenduojančių į šią kategorija, buvo; 2) iš tikro, nežino apie ką rašyti, svarbu, kad rašyti. Toje vietoje svarbus profesionalumas ir kompetencija. Jei skaitytojams tai kelia susierzinimą, - spręskite patys, kaip čia su kompetencija...Geras profeionalas sugeba apie nereikšmingus dalykus įdomiai parašyti. Seniai pastebėjau, kad "Klaipėda" kuo toliau, tuo labiau tampa bulvariniu spausdalu.....

Vietinis

Vietinis portretas
Girdėjau, kad kotedžus ten statys ir parduos trigubai brangiau.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių