Nuardė pavojingas konstrukcijas

Švyturio gatvės 16 namo administratorius operatyviai reagavo į gyventojų pagalbos šauksmą ir pašalino pavojų keliančias bei bet kada nukristi galinčias vieno balkono konstrukcijas.

"Radome išeitį iš susidariusios avarinės situacijos. Buvo iškviestas autobokštelis ir nuimtos pavojingos konstrukcijos. Tokia situacija negalėjo tęstis. Reikia užkirsti kelią nelaimei", – tvirtino įmonių "Vitės valdos" ir "Debreceno valda" direktorius Vaidas Barakauskas.

Už pavojingų balkono konstrukcijų pašalinimą teks mokėti visiems namo būstų savininkams.

Pagal prieš dvejus metus pakeistą Daugiabučių gyvenamųjų namų ir kitos paskirties pastatų savininkų bendrijų įstatymą balkonų konstrukcijos yra laikomos pastato bendrojo naudojimo objektu.

Pasak V.Barakausko, išlaidos neturėtų būti didelės. Autobokštelis dirbo apie pusdienį.

Vadovas tvirtino, kad kol kas buvo pašalinta tik avarinė situacija. Ką daryti su byrančiais balkonais toliau, bus sprendžiama artimiausiu metu.

Dienraštis "Klaipėda" rašė, kad praėjusią savaitę nuo minėto balkono krisdamas tinko gabalas vos nesužalojo mamos ir jos dukros. Jos ėjo pro šalį. Tinkas vos neužkrito ir ant automobilio.

Tai, jog balkonai byra, bylojo ir šalia namo gulintys tinko gabalai.

Pasak gyventojų, kai tik papučia stipresnis vėjas, nuo balkonų pradeda kristi tinkas. Praėjusį rudenį nuo stogo nukrito ir skardos lakštas. Jis išdaužė automobilio langą, o kitai kaimynei apgadino mašinos stogą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gyventoja

Gyventoja portretas
Išvis Vitės valdos per metus iš gyventoju surenka tiek pinigeliu ir turbūt ateis kosmines saskaitos už balkonus kuriuose gyvenime nesame buve nes jie kaimynu! Kažkokia neteisybė! Kuria istatymus visiškai be jokios logikos! Pie ko čia kitiem ju asmeniniai balkonai?

Gyventoja

Gyventoja portretas
Tai tvarko tik atitvarus ir tikrai bokštelio nereikėjo. Buvo galima sutvarkyti ir būnat balkone. Beje pas mus balkono nėra. Net laiptinė ne ta. Tad sąskaitą tegu susimoka patys savininkai.

Gyventoja

Gyventoja portretas
Kaip suprasti visi savininkai mokes?Balkonas 4 auksto gyventoju o kas pirmam aukšte niekada neturėjo balkonus turi atsakyti už kitus kaminus su balkonais ?Jus ka tenai savo įstatimus sugalvojat?Ir aplamai kiek vienuo butuo savarankiskai turi taisiti patis.Rasisim i Klaipedos lairasti vel.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių