Nesulaukia, kada praretins medžius

Kauno gatvėje esančio daugiabučio namo gyventojai nesulaukia, kada bus pašalinta dalis aplink pastatą augančių želdinių. Skundžiamasi, kad sužaliavus medžiams ir krūmams apima jausmas, lyg būtum miške.

Gyventojai pasakojo, kad prie Kauno g. 31-ojo namo auga labai daug želdinių. Tankiai suaugę medžiai ir krūmai vilioja asocialius asmenis. Čia paliekamos šiukšlės.

"Būna baisus šiukšlynas", – tikino klaipėdiečiai.

Pasak gyventojų, praėjusių metų rudenį į kiemą buvo atėję želdinių specialistai. Jie pažymėjo daug medžių, kuriuos reikia pašalinti.

"Tvirtino, kad tuomet darbų dar negalima buvo atlikti, esą medžiai su lapais. Žadėjo, kai jie nukris, iš karto pradėti šalinti želdinius", – teigė gyventojai.

Tačiau nors lapai jau seniai nukrito, baigėsi ir žiema, o greitai medžiai vėl sužaliuos, gyventojai darbų taip ir nesulaukė.

"Gal mus pamiršo?" – svarstė žmonės.

Klaipėdiečiai pabrėžė, kad imtis darbų reikėtų kuo greičiau, nes želdiniai netruks sužaliuoti ir vėl nebus galima jų šalinti.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Jolanta Rimkienė užtikrino, kad savivaldybė šioje vietoje jokių darbų neplanavo ir leidimų želdiniams šalinti neėmė.

"Gal namų valda ar bendrija tuo rūpinosi. Pasiaiškinsime situaciją ir žiūrėsime, kuo galime padėti gyventojams", – žadėjo vyriausioji specialistė.


Šiame straipsnyje: medžiaiKauno gatvėmedis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha portretas
cia raso viens i tas pats savibledibes trolis.Katras dirb sikalienems ir valasinams prastuminejantiems neapskaitoma mediena

Ir iš kur

Ir iš kur portretas
mūsų mieste tiek priviso debilų?Gėda straipsnį skaityti..

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Mieste gyvena kaip miške? Ir dar skundžiasi?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių