Neringoje – tik vyrams skirti pliažai

  • Teksto dydis:

Nuo šios vasaros pradžios Neringos savivaldybės prižiūrimuose keturiuose paplūdimiuose Nidoje, Preiloje, Pervalkoje ir Juodkrantėje atsiras tik vyrams degintis skirtos zonos, antradienį rašo dienraštis „Lietuvos žinios“.

Tokių priemonių kurorto politikai buvo priversti imtis reaguodami į Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos raštą, mat, skirtingai nei nudistų ar moterų pliažų, tik vyrams skirtų paplūdimių Neringoje nėra. Tarnyba buvo gavusi vieno vyro skundą dėl galimo diskriminavimo lyties pagrindu, mat moterų pliažai pajūryje yra ties visomis keturiomis Neringos gyvenvietėmis.

Savivaldybės administracijos direktoriaus Algimanto Vyšniausko žodžiais, dalį dabartinių oficialių bendrųjų paplūdimių teks paaukoti nuogiems vyrams, nes norint sukurti naujas zonas laukiniuose pliažuose reikėtų keisti teritorijų planavimo dokumentus, o tai truktų ne vienus metus.

„Vykdome Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos nurodymus, nes priešingu atveju būtume paduoti į teismą. Manome, kad įrengus tokius pliažus problemų nekils, nes paplūdimiai Kuršių nerijoje nebūna tokie sausakimši, kaip Palangoje ar Šventojoje. Papildomų lėšų iš savivaldybės biudžeto irgi neprireiks“, - „Lietuvos žinioms" sakė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Angliamaisis

Angliamaisis portretas
Skamba iskilmingai:"Tarnyba gavo vieno vyro skunda"...Stai cia ir baigesi lygiava.Ir lakstys tas vienintelis nenuilstantis kentauras tarp keturiu Neringos papludimiu kunkolais barskindamas ir lygiu galimybiu teorijas skleisdamas.

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
Pidaru,geju pliazas.Fu...bliat,saudyt reikia,arba bybi nupjaut kad i subine kitam nekistu

...

... portretas
O ten savo moterį bus galima atsivest? ar tai gėjams nepatiks,ar tai jų propagandai grėsmę kels?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių