Nepažįstamas vyras merginą sumušė gatvėje

Ilgąjį savaitgalį pajūryje liejosi smurtas. Nepažįstamas vyras merginą sumušė tiesiog gatvėje. Policijos pareigūnai skubėjo malšinti šeimyninių konfliktų ir raminti įkaušusių vyrų.

Į uostamiesčio policiją kreipėsi aštuoniolikmetė. Mergina pranešė, kad per Naujųjų metų sutiktuves, po vidurnakčio praėjus penkioms minutėms, ją prie Laukininkų gatvės 4 namo sumušė nepažįstamas vyras. Medikai merginai diagnozavo nosies kaulo lūžį.

Policijos pareigūnai sulaikė tris vyrus dėl šio nusikaltimo. Vienam iš jų 41, kitam – 21, trečiam – 20 metų. Jie apklausti dėl šio nusikaltimo.

Šeštadienį 14 val. Klaipėdos rajone, Kaspariškių kaime, savo namuose, rastas negyvas 43 metų vyras. Jis gulėjo lovoje. Mirusiajam buvo sužalota galva – dešinėje pusėje, virš antakio kirstinė žaizda. Įtariama, kad vyras nukrito nuo laiptų. Kūnas išvežtas į morgą mirties priežasčiai nustatyti.

Septyni ikiteisminiai tyrimai šeštadienį Klaipėdos apskrityje pradėti ir dėl smurto artimoje aplinkoje. Penki įtariamieji uždaryti į areštinę, du – ieškomi apklausai.

Klaipėdoje brolis smurtavo prieš seserį. Jis uždarytas į areštinę.

Policijos pareigūnai šeštadienį skubėjo ir į Klaipėdos rajono, Toleikių kaimą. Ten gyvenantis 43 metų vyras namuose sumušė savo 56 metų sugyventinę. Smurtautojas taip pat uždarytas į areštinę.

Į Klaipėdos rajono policijos komisariatą kreipėsi ir 31 metų klaipėdietė, gyvenanti I.Simonaitytės gatvėje. Moteris pranešė, kad penktadienį, sausio 1-ąją, apie 6 val., ją leidžiant laiką sodyboje „Patyris“, esančioje Klaipėdos rajone, Endriejavo miestelyje, sumušė 41 metų sutuoktinis. Vyras ieškomas apklausai.

Policijos pagalbos prireikė ir 20 metų gargždiškei, gyvenančiai Minijos gatvėje. Ji pranešė, kad 24 metų Klaipėdos rajono, Perkūnų kaimo, gyventojas vengia išlaikyti savo vaikus. Vienas iš jų trimetis, kitas – dvimetis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gtr

gtr portretas
Su naujais metais
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių