Neliko grėsmės palikti ratus

Daugiabučių namų kiemuose, kur kasdien važinėja daugybė automobilių, netikėtai atsirandančios duobės gyventojams virsta galvos skausmu. Tačiau savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus darbuotojai tikina, kad mašinų ratų laužyti neverta. Gavę informaciją apie avarinę situaciją, jie duoda nurodymą nedelsiant užtaisyti duobes.

Žiemą kiemų asfaltavimo nesiimama, tai šiltesnio metų laiko darbas. Tačiau duobės kiemuose, ypač po potvynių, staiga užklupusių Klaipėdą, atsiranda netikėtai. Didesnė tokių smegduobių dalis išdygo prie kanalizacijos šulinių. Be to, atšalus didėja iki šiol buvusios mažos duobelės.

Šiems metams kiemų remontui skirti pinigai jau panaudoti, tačiau tai nereiškia, kad netikėtai atsivėrus duobėms tektų laukti iki kitų metų pavasario.

"Po potvynių atsirado daugiau duobių ir gatvėse, ir kiemuose. Asfalto dangai tai tapo pražūtingu veiksniu. Tokias vietas laikinai užtaisome vadinamuoju šaltu asfaltu. O kitais metais į tuos kiemus technika sugrįš ir dirbs nuosekliau", – pasakojo Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Nijolė Vedeikienė.

J.Janonio gatvėje rudeninės negandos buvo visiškai sugadinusios asfaltą prie kelių paskutinių šios gatvės namų.

Gavę apie tai informaciją, savivaldybės darbuotojai pasiuntė darbininkus. Nereikėjo laukti nė savaitės, kai didžiausios smegduobės buvo užpildytos, žmonės nustojo pykti vieni ant kitų dėl aptaškytų drabužių ir baimintis sugadinti automobilius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vy

Vy portretas
O Kauno miesto tvarkymo skyrius deja pranešimus apie duobes visiškai ignoruoja...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių