Naujoji Tilžės turgaus halė sparčiai populiarėja

Prieš dvi savaites klaipėdiečius pirmą kartą į atsinaujinusią turgavietę pakvietė Tilžės turgaus prekybininkai. Atėję į naujumu kvepiančias ir jaukias patalpas pirkėjai negalėjo atsigėrėti. „Visai nepanašu į turgų. Labai jauku. Kaip tikrame prekybos centre. Tik ledo arenos betrūksta“, - stebėjosi į turgų atvažiavusios merginos.

Nuo šiol Tilžės turgus dirbs penkias dienas per savaitę, o ne tris, kaip buvo seniau. Ši žinia ypač nudžiugino aplinkinių kvartalų gyventojus. „Savaitgaliais visuomet važiuojame į turgų nusipirkti šviežios ar rūkytos mėsos, daržovių. Dabar niekur nebereikės važiuoti, turėsime nuosavą turgų kaimynystėje. Ir ne tik savaitgaliais“, – džiaugėsi Jotvingių gatvėje gyvenantis Aleksas.

Turgavietę valdančios UAB „Tilžės turgus“ atstovai patvirtino, kad trijuose 4100 kv. metrų ploto moderniai įrengtuose paviljonuose įsikūrę maisto produktus bei pramonines prekes ir drabužius parduodantys prekeiviai dirbs penkias dienas per savaitę (pirmadienis ir antradienis – poilsio).

Pasak UAB „Tilžės turgus“ direktorės Vitalijos Avižienienės, naujai pastatytuose uždaruose  paviljonuose pradėjus prekybą naujoji Tilžės halė tapo analogų Vakarų Lietuvoje neturinčiu kiekvieną dieną dirbančiu   prekybos bei paslaugų centru, greta kurio veikia ir tradicinė turgavietė, ir automobilių turgus, ir ūkininkų turgelis. Tiesa, senoji turgavietė veiks įprastomis dienomis -    savaitgaliais ir trečiadieniais.

Viename iš naujųjų Tilžės turgaus paviljonų įsikūrė drabužiais ir namų apyvokos reikmenimis prekiaujantys verslininkai, čia veikia ir kavinė. Paviljonas visiškai nesiskiria nuo tradicinio prekybos centro. Tik kainos čia žemesnės.

Kitame paviljone jau pardavinėjami maisto produktai, vaisiai, daržovės, duona ir įvairūs kepiniai, vyksta prekyba mėsa ir rūkytais mėsos gaminiai, prekiaujama šviežiomis ir rūkytomis žuvimis, spaudžiamos šviežios sultys, veikia alkoholinių gėrimų parduotuvė.

Naujuosiuose paviljonuose įrengta 200 prekybos vietų. Turgaus administracijos teigimu, nors prekybininkai noriai nuomojasi plotus, tačiau dar yra laisvų vietų, kurios būtų išnuomotos tiek ūkininkams, tiek pramoninėmis prekėmis ir drabužiais prekiaujantiems verslininkams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mergina to sakot,rasot

mergina to sakot,rasot portretas
As tai gal ir sutikciau,bet atsiskaityma imu mano bebriuko islaizymu.

sakot,rasot

sakot,rasot portretas
kad naujam turguj visko yra.O merginu,moteru yra?,galima nusipirkt? Koks tarifas?,pagaliais ar minutem skaiciuoja?

Turgus kaip toks

Turgus kaip toks portretas
baigia visai susikompromituot.Maisto turguose tiesiog neįmanoma ką nors kokybiško nusipirkti:vaisiai baisūs,neskanūs daržovės pašarinės tik gyvuliam,mėsa kažkokia nuvoliota lyg "padlienos"..Visai pardavėjai ir tiekėjai nesistengia.Jeigu po ilgų vaikščiojimų randi kokį kampe užgrūstą ūkininkėlį ar bobutę su dviejų pavadinimų žemės ūkio produktais tai stebūklas.Tikrų rūkytų lašinių neįmanoma nupirkti-Vienas tų pačių UAB-ų šlamštas..Manau, kad liausiuosi ten vaikščiojes ir gaišes laiką.Tuo labjau kad pigiau tikrai nėra
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių