Malonė: moterų paplūdimyje atsiras tualetas

Pirmojoje Melnragėje esančio oficialaus moterų paplūdimio lankytojoms nebereikės sukti galvos, kur bėgti, prispaudus reikalui. Kitą sezoną šio pliažo prieigose bus įrengtas tualetas.

Lankytojos ne kartą skundėsi, kad paplūdimyje trūksta tualeto. Artimiausias įrengtas toli – centrinio Pirmosios Melnragės pliažo pašonėje.

Dar prieš prasidedant šiam sezonui, miesto valdžia pradėjo svarstyti, kur būtų galima įrengti tualetą moterų paplūdimio lankytojoms. Aptartas ne vienas variantas.

Galiausiai, įvertinus situaciją, nuspręsta, kad konteinerinis tualetas galėtų išdygti Kopų gatvėje, pakeliui į moterų pliažą. Jis turėtų atsirasti kitą sezoną.

„Pačiame paplūdimyje įrengti tualeto nebuvo techninių galimybių“, – patikino Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pavaduotoja Irena Nachčiunova.

Jau ruošiamos konkurso sąlygos. Pirmiausia reikės suprojektuoti ir pakloti nuotekų tinklus, elektros liniją.

„Šiemet pradėsime darbus, bet tualetas veikiausiai bus įrengtas tik kitam sezonui. Užtrunka tinklų projektavimas, paklojimas. Paties tualeto atvežimas ir pastatymas – jau trumpiau“, – komentavo vedėjo I.Nachčiunova.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Unitazas

Unitazas portretas
O kur mieste rasti viešą tualetą?Kol ieškosi artimiausio prekybcentrio,tai ligi ausų galima apsišikti į kelnes ir kas iš tų tuščių kalbų,kad trūksta tualetų,kad tai blogai,kad reikia spręsti šią problemą,na ir kas-niekas nesikeičia dešimtmečiais,už tai,kad nereikia pliurpt,o reikia daryt,nes pliurpalais apie statybas dar niekas nieko nepastatė,arba,kaip išsireiškė vienas iš gyvųjų lietuvių literatūros klasikų(tik ne J.Erlickas):"bezdėjimu prakliūrųsių kelnių neužlopysi!"

katastrofa

katastrofa portretas
bobos nebemyž į jūrą, sumažės sūrumas, išnyks silkės )))

daug keliaujantis

daug keliaujantis portretas
uzsienyje tualetai ir dusas prie pliazo yra savaime suprantami ir butini dalykai, o cia irengti tualeta vos ne zygdarbis gaunasi vertas pirmu naujienu puslapiu... nu kas per bananu valstybe....
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių