Minijos gatvei trūksta linijų

Minijos gatvės dalyje, kur buvo klojama nauja ištisinė danga, darbai beveik baigti. Šiame ruože liko nubraižyti tik horizontalųjį ženklinimą. Tai ketinama padaryti, kai tik leis orai.

"Turi praeiti šiek tiek laiko po asfalto paklojimo, kad galėtume nubraižyti linijas. Taip pat tam turi būti tinkami orai – nedrėgna, tinkama oro temperatūra", – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja vyriausioji specialistė Nijolė Vedeikienė.

Be horizontaliojo ženklinimo Minijos gatvės ruože nuo Baltijos prospekto iki Agluonos gatvės kai kuriems vairuotojams orientuotis sudėtinga.

Pasak N.Vedeikienės, planuojama, kad Minijos gatvės ruožas iki šios savaitės pabaigos bus sutvarkytas. Savaitės viduryje turėtų būti atliekami asfalto dangos laboratoriniai tyrimai.

Minijos gatvės dalyje darbai pradėti rugsėjį. Čia ne tik paklota nauja asfalto danga, bet ir pakeista dalis šaligatvio bortų, šulinių dangčių. Taip pat bus nubraižytas horizontalusis ženklinimas.

Minėtas ruožas buvo prasčiausias Minijos gatvėje.

Darbai atsieis 150 tūkst. eurų. Juos atliko įmonė "Lemminkainen Lietuva".

Tai paskutinis ištisinės asfalto dangos keitimas šį sezoną. Dar ketinama remontuoti tik pavienes duobes, kai kuriuos šaligatvius.

Šiemet ištisinė asfalto danga buvo klojama ir bortai keičiami Statybininkų prospekto dalyje nuo Taikos prospekto iki Šilutės plento. Čia darbai atsiėjo 200 tūkst. eurų.

Taip pat Šilutės plento ruože nuo Dubysos gatvės iki Baltijos prospekto. Šie darbai kainavo 30 tūkst. eurų.

Asfalto danga buvo paklota ir Stadiono gatvėje nuo Malūnininkų gatvės iki Stadiono gatvės 9 namo. Čia darbai atsiėjo 30 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių