Miesto skveras – girtuoklių užuovėja

Kretingos gatvėje, prie Šv. Kazimiero bažnyčios, esantis skveras tapo benamių ir girtuoklių užuovėja. Pasislėpę tarp želdinių jie svaiginasi alkoholiu, miega.

Šalia gyvenantys klaipėdiečiai pabrėžė, kad skverui trūksta priežiūros.

"Pirmiausia jame labai tamsu. Suoliukai aplūžę. Bevaikščiodamas dar kokį nors neprognozuojamą girtuoklį gali sutikti. Nieko keisto, kad šis skveras nepopuliarus tarp gyventojų, o galėtų būti visai kitaip", – dėstė klaipėdiečiai.

Gyventojai neprisiminė, kada paskutinį kartą čia vyko atnaujinimo darbai.

"Tačiau šis skveras labai patinka girtuokliams. Tamsu. Gali ir išgerti, ir nusnūsti nepastebėtas. Būna, kad jie čia ir susimuša", – pasakojo klaipėdiečiai.

"Miestas turi būti patogus visiems", – šmaikštavo Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda.

Tačiau vadovas tvirtino, kad žino minėto skvero problemas. Anot jo, rudenį jame numatyta praretinti želdinių šakas.

"Pradėsime, kai tik bus galima imtis darbų. Jau esame apsitarę. Praretinus šakas skvere turėtų tapti šviesiau. Dabar labai daug šakų priaugę", – tvirtino direktorius.

Pasak L.Dūdos, skvere įrengti suoliukai remontuoti pernai. Buvo pakeista susidėvėjusi jų mediena. Tačiau direktorius pripažino, kad suoliukus reikia pakeisti.

"Gal ateityje šiame skvere bus imamasi ir kitų darbų, tačiau jis nėra tarp prioritetinių erdvių, – komentavo direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

reikalaujame tvarkos

reikalaujame tvarkos portretas
Kauno gatvės skveras - ąžuolynas - kasdien rasi girtuoklių, būriais bomžai sėdi prie maximos, smarvė baisiausia. O šalia - dvi mokyklos. Pacanus rūkančius tvarkdariai gainioja, o čia pat bomžai lupa iš butelių atsisėdę. Kodėl jų niekas NESUTRAMDO? Kodėl BAUDŽIAMI tik padorūs piliečiai? Ką veikia SOCIALINĖS tarnybos, POLICIJA, pagaliau mūsų miesto VALŽIA!

Dėl trynyčių

Dėl trynyčių portretas
Nemeluok, lengvieji auto ten nestovi ant žolynų.

to to to vaje

to to to vaje portretas
Aš gyvenu kooperacijos 7 name taigi puikiai žinau kas ten vyksta. Rūkyti žmonėms nuždrausi, o kad žmogus atsisėda ant suoliuko ir išgeria alaus tai ne kažkokia tragedija. PRoblema būdavo kai susirinkdavo keliese ir girtaudavo net per naktis.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių