Miesto ir uosto planams – dėmesys

Miestui ir uostui rengiant savo bendruosius planus sulaukiama nemenko šalies valdžios dėmesio. Uostamiestyje viešėjęs susisiekimo ministras Rokas Masiulis su Klaipėdos meru Vytautu Grubliausku aptarė su tuo susijusius klausimus.

Minėtų rengiamų planų klausimai, anot R.Masiulio, galėtų būti sprendžiami premjero darbo grupės lygiu, nes nuo jų nemaža dalimi priklausys ir valstybės ateitis.

„Klaipėda anksčiau ar vėliau turi virsti rimtu centru. Ji turi didžiulį potencialą. Tikiu ir visada tikėjau, matau didelę šio miesto perspektyvą, o uosto planai tam galėtų pasitarnauti, todėl reikia ieškoti tiek miestui, tiek uostui naudos“, – dėstė R.Masiulis.

Klaipėdos meras po susitikimo pabrėžė, jog senas sumanymas, kad miesto atstovai atsirastų realiose uosto valdymo struktūrose, jau dabar turi beveik realią perspektyvą. Tai miesto vadovas įvertino kaip gerą ženklą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Memellander

Memellander portretas
Uostas turi atiduoti duoklę miestui už sunaikintas istorines Malkų ir Nemuno gatves su pastatais. Uostas galėtu būti pagrindiniu rėmėju atstatant Šv.Jono bažnyčią .

Junga

Junga portretas
Taaaip, uoste sukasi dideli pinigai, taaip...

niešti

niešti portretas
Gal bent šitas Masiulis pastatys Grubliauską į vietą... Į vietą, sakau!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių