Mieste skelbiamas švarinimosi metas

Klaipėdiečiai kviečiami aktyviai dalyvauti pavasarinėje talkoje. Pabrėžiama, kad kiekvieno indėlis svarbus, siekiant, kad miestas taptų gražesnis, švaresnis, tvarkingesnis.

Tradiciškai švaros laikotarpis uostamiestyje startuos balandžio 1-ąją, kada oficialiai prasideda vasaros sezonas, ir tęsis iki gegužės 14 dienos.

Paprastai per šį laikotarpį organizuojamos talkos. Mokiniai, studentai, garažų bendrijos, visuomeninių organizacijų atstovai, gyventojai susiburia į grupes ir tvarko labiausiai užterštas miesto viešąsias erdves.

Vietų, kur labiausiai reikia talkininkų, sąrašą sudaro ir talkininkams paskiria Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus specialistai. Norintieji gali pasirinkti ir savo teritoriją, kuri yra užteršta.

Tačiau pabrėžiama, kad visais atvejais būtina pranešti, kur bus tvarkomasi, jog būtų laiku išvežtos atliekos arba, jei reikia, pastatyti konteineriai.

Planuojantys dalyvauti pavasarinėje talkoje jau gali registruotis. Tą galima daryti telefonais (8 46) 39 60 87 arba (8 46) 39 60 86.


Šiame straipsnyje: talkatalkospavasarinė talka

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdiete S.S.

Klaipėdiete S.S. portretas
Kodėl visiškai nė vienam atsakingam už tvarkos palaikymą ir kontrolę ČILI picerijos vadovaujančiam darbuotojui nerūpi betvarkė, kurią nuolat sukelia jų darbuotojai? Taigi, jie net nesivargina kelis didžiuosius maišus įkelti į šiukšlių konteinerius, o numeta šalia. O čia tuoj atsiranda asocialūs, kurie tuos maišus išdrasko. Šiukšlės dėl vėjo pasklinda po visą kiemą. Kas rytą gerbiamoji Muzikinio teatro budėtoja pluša vėl viską surankiodama. Duok, Dieve, jai sveikatos. Kas galėtų paaiškinti ir pakeisti picerijos darbuotojų mentalitetą nuolat sąmoningai teršiant aplinką?

Klaipėdiete S.S.

Klaipėdiete S.S. portretas
Kodėl visiškai niekam

Klaipidietis S.S

Klaipidietis S.S portretas
Mieli Klaipėdos gyventojai nelikime abejingi savo miestui, aktyviai dalyvaukime talkuose ir paraginkime kaimynus. Gražinkime savo miestą.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių