Rūpinamasi gyventojų saugumu – miestą stebės daugiau akių

Uostamiesčio savivaldybė ruošiasi skelbti vaizdo stebėjimo kamerų įsigijimo ir įrengimo konkursą. Numatyta nupirkti 15 įrenginių, kurie bus sumontuoti penkiose vietose.

Vaizdo stebėjimo kameros atsiras prie Danės krantinių, Joniškės kapinių vartų, Žardės gyvenamojo rajono aikštėje, Laukininkų gyvenamajame kvartale – "Vyturio" prekybos centro teritorijoje, prie Kultūros fabriko, kur įrengtas interaktyvus stendas.

Vietos pasirinktos, atsižvelgiant į savivaldybės administracijos ir policijos prašymus. Vienose norima, kad būtų apsaugotas turtas, kitose – sumažintas nusikalstamumas.

Klaipėdos savivaldybės Administracinės veiklos poskyrio vedėjas Marius Poimanskis sakė, kad vienoje vietoje bus sumontuota mažiausiai po du įrenginius.

"Skaičius priklausys nuo to, ką norėsime matyti. Žinoma, žiūrėsime, kad visuose numatytuose taškuose atsirastų vaizdo stebėjimo kameros", – tvirtino vedėjas.

Vaizdo stebėjimo kamerų įsigijimo ir sumontavimo konkursą laimės įmonė, kuri pasiūlys paslaugą atlikti už mažiausią kainą. Kada konkursas bus paskelbtas, dar nėra aišku. Dabar rengiamos sąlygos.

Pasibaigus konkursui, paaiškės ir tiksli darbų kaina. Vaizdo stebėjimo kamerų montavimo darbai prasidės, kai bus pasirašyta sutartis su konkurso laimėtoju.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kameros turi būti išdėtos logiškai

Kameros turi būti išdėtos logiškai portretas
kamerų būtinai reikia: žardėj, riporte, pempininkuose, debrecene, naujakiemį, dragūnuose, senamiestį, danės g. prie vaikų žaidimo aikštelės ir fontano, prie olando kepurės mašinų stovėjimo aikštelėj

o kam

o kam  portretas
prie Joniškės kapinių vartų ? už miestiečių pinigus vyks vaiduoklių medžioklė ? :)

Kad čia

Kad čia portretas
Čia tam kad buduliai ne ant suoliukų o zonoj sėdėtų. Tikiuosi tos kameros modernios ir HD kokybę rodys o ne pikselius :D Beje siūlau sukurti galimybę tas kameras stevėti žmonėms, gal padėtų pamatyt praleistą nusikaltimą kokį
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių