Medelyno gatvėje nebeliks nelygumų

Duobių ir įtrūkimų išvagotoje Medelyno gatvės dalyje prasidėjo remontas. Vairuotojų laukia eismo apribojimai, tad jų prašoma dėmesingumo.

Dienraštis "Klaipėda" jau ne kartą rašė, kad Medelyno gatvės, kuri yra viena įvažų į miestą, danga visiškai susidėvėjusi. Situacija ypač sudėtinga tapo praėjusią žiemą, kai vyravo permainingi orai – staigius atšalimus keitė atšilimai. Atsirado daug skersinių plyšių, duobių.

Medelyno gatvė nepriklauso miestui. Šios arterijos statusas – krašto kelias. Juo rūpinasi valstybės įmonė "Klaipėdos regiono keliai".

Dar žiemą bendrovės vadovas Petras Kaučikas sakė, kad šis kelias nėra įtrauktas į numatomų remontuoti sąrašą. Tačiau pabrėžė, kad bus kreipiamasi į Lietuvos automobilių kelių direkciją, kad tai būtų padaryta.

Kol kas Medelyno gatvės dalis nebus atnaujinama iš pagrindų. Jos danga bus lyginama, naudojant specialią technologiją. Didelių investicijų šiai arterijai neskirta, nes po dvejų metų numatoma atlikti jos rekonstrukciją. Būtent tiek laiko turėtų atlaikyti paklota danga.

Konkursą paprastajam Medelyno gatvės dalies remontui atlikti laimėjo įmonė "Žemaitijos keliai". Bendrovės generalinis direktorius Albertas Stukas tvirtino, kad darbus planuojama baigti kitą savaitę, jei nesubjurs orai.

"Tai nėra sudėtingi darbai", – tvirtino vadovas.

Dėl remonto Medelyno gatvėje didelių eismo apribojimų neplanuojama. Pirmiausia bus remontuojama viena juosta, o užbaigus – kita. Ketinama taikyti ir greičio apribojimus.

"Vairuotojai didelių nepatogumų neturėtų patirti", – tvirtino vadovas.

Minėta Medelyno gatvės dalis asfaltuota prieš 20–30 metų. Neretai ją miestiečiai pavadina senuoju Palangos keliu.


Šiame straipsnyje: Medelyno gatvėgatvės remontas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Medelyno prie Labrensiskės, nuo miesto link kalotes

medelinskas

medelinskas portretas
Ačiū. galėsiu ramiai gyvent medelyno gatvėje.

prašome pranešti

prašome pranešti portretas
kur ta medelyno gatvė, kurioje neliks nelygumų? - va pas mus, tai 30m. šaligatvis vieni nelygumai - velnias galvą nulūžti gali ir niekam nė motais, lauksim portale žinių kada bus išlyginta ir mūsuose :)
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių