Mažuosius ligoninėje džiugino pėdsekys

Mokslo metų pradžioje policininkai itin aktyviai bendrauja su moksleiviais saugaus eismo klausimais, tad pareigūnų vizitas į Klaipėdos vaikų ligoninę – jų prevencinio darbo dalis. Šįkart mažiesiems pacientams nuotaiką kėlė ir policijos pėdsekys Hardas.

Anot Klaipėdos vaikų ligoninės vadovės Klaudijos Bobianskienės, kai ji išgirdo apie policininkų norą apsilankyti gydymo įstaigoje, surengti čia viktoriną, pabendrauti su ligoniukais, pasiūlė pakviesti ir kinologą su šunimi.

"Tai vaikams buvo didelis džiaugsmas. Kai kur vengiama įsileisti gyvūnus į gydymo įstaigas, mes įsileidome. Neįsivaizduojate, kiek vaikams džiaugsmo sukėlė šis apsilankymas. Bet kuris gyvūnėlis vaikui suteikia tik teigiamų emocijų", – įsitikinusi vyriausioji gydytoja K.Bobianskienė.

Deja, ne visi ligoniai galėjo dalyvauti šiame susitikime. Neatėjo Pediatrinio virusinio skyriaus pacientai, kad neužkrėstų kitų vaikų.

"Tai pirmas toks renginys mūsų ligoninėje. Pareigūnai vedė viktoriną, priminė vaikams saugaus eismo taisykles. Vaikai gavo dovanėlių, tačiau daugiausia jiems gerų emocijų suteikė keturkojis svečias Hardas", – pasidžiaugė vyriausioji gydytoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cv

cv portretas
Gražus pareigūnų ir Hardo vizitas į ligoninę. Ačiū Jums.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių