Mažės rinkliava už įvažiavimą į Neringą

  • Teksto dydis:

Nuo rugpjūčio 21 dienos mažėja vietinė rinkliava už įvažiavimą transporto priemone į Kuršių nerijos nacionalinio parko teritoriją – jis lengviesiems automobiliams mažės net keturis kartus nuo 20 iki 5 eurų.

Anot Neringos savivaldybės mero pavaduotojo Dovydo Mikelio, per metus pro rinkliavų surinkimo punktą pravažiuoja apie 170 tūkstančių transporto priemonių, kurie bent pernai atnešė apie 2 mln. eurų pajamų. Panašios sumos, anot D. Mikelio, laukiama ir šiemet.

Nors per vasarą buvo priimta gerokai virš 600 tūkst. svečių, tačiau, pasak pašnekovo, sezonas nebuvo itin geras.

„Sezoną vertinu nelabai kaip, nes saulutės kiekvienais metais vis mažiau ir mažiau“, – teigia D. Mikelis.


Šiame straipsnyje: Neringa

NAUJAUSI KOMENTARAI

to priestai komentavusiam

to priestai komentavusiam portretas
na kaip cia jus aplenksi , kai Birstono sav. administracijos darbuotojai ir meres draugai "patinka- nepatinka" deda. Valio sovietu, socdemu partijai ir ju (nu)valdymui.

GRAZIAI GRAZU

GRAZIAI GRAZU portretas
Apie Birstono kurorto unikaluma ir jo gyventojus ne viena karta per TV kalbejo gerb.miesto MERE..O man kaip mieste gimus ir augus,neturejus giminiu kaime,tai ir varles kurkimas,gaidzio giedojimas yra unikalu...VISI GYVENA PO VIENU DANGUM,BET NE PO VIENU STOGU..1930 metu patarle

to graziai grazu

to graziai grazu portretas
taip 1,5 km ilgio pasivaikciojimas palei Nemuna ir uzsukimas i tamsu pusina yra didziai unikalu. . Buta 4 valandas siemet birzeli, kai ar svente kazkokia buvo, na tikrai nuobodybe, ypac su vaikais. Seniau buta ir baseinukuose. Vienas pliusas, tik kad priepat, Su bet kuriuo Lietuvos kurortu lygink Birstona ir stipriai jo nenaudai. Faktais tamstele kalbekite- kuo unikalu, ka veikti ,ka paziureti, aplankyti yra. Keistoka ponia Ventspili stipriai per velai atradusi ir turtinti nieko komkretaus pasakyti.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių