Manto gatvėje – eismo apribojimai

Vairuotojai antradienį dėmesį turėtų atkreipti į eismo apribojimus. Dėl šventinio renginio Atgimimo aikštėje bus uždaryta Manto gatvė nuo Naujojo Sodo iki Danės gatvės.

Tokie eismo apribojimai bus taikomi nuo 11.30 iki 13 val. Dėl to kitaip važiuos 2, 2A, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 14 autobusai. Šį ruožą jie aplenks Danės ir J.Karoso gatvėmis.

G.Neniškio teigimu, tokia tvarka vasario 16-ąją taikoma kasmet. Autobusai nuo grafikų gali atsilikti ir dėl tradicinės šventinės eisenos.

Po mišių iš Švenčiausiosios Mergelės Marijos Taikos Karalienės bažnyčios visi norintieji žygiuos į Atgimimo aikštę, kur vyks šventinis renginys.

Vakare eismas bus ribojimas Liepų gatvės ruože nuo J.Karoso iki Manto gatvės dėl „Šviesų festivalio“ renginių. Automobiliai čia negalės įvažiuoti nuo 17 iki 23 val.

Dėl šio apribojimo teko koreguoti 10, 17, 26 maršrutų autobusų trasas. 10 ir 17 numeriu pažymėti autobusai į Liepų gatvę išvažiuos per Danės, J.Karoso gatves.

Dėl tokių apribojimų teko sutrumpinti 26 maršruto autobuso trasą. Jis važiuos ne iki „Savivaldybės“ stotelės, o iki „Menų fakulteto“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

algis

algis portretas
pabegom nuo rusu dabar isakineja europos sajunga ir kokia laisve
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių