Lietus sustabdė duobių lopymą

Permainingi pavasario orai jaukia uostamiesčio kelininkų planus. Šią savaitę prapliupęs lietus kuriam laikui sustabdė duobių lopymą.

Kelininkai Klaipėdos gatvėse dirbti pradėjo jau prieš kurį laiką, tačiau šiomis dienomis įsibėgėjusį duobių tvarkymo procesą kiek pristabdė prakiuręs dangus.

Gyventojai netruko pastebėti, kad darbai nutrūko. Kai kuriems kilo klausimų, kodėl, pavyzdžiui, Klaipėdos gatvėje paliktos išpjaustytos duobės, ir darbai nebevyksta.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda patikino, kad vos tik leis oro sąlygos, kelininkai bemat grįš lopyti duobių.

"Šiandien kelininkai jau asfaltuos, jeigu dieną nebelis", – vakar aiškino departamento direktorius.

"Klaipėda" jau rašė, kad šiemet gatvių duobių remontas prasidėjo anksčiau nei įprasta.

Pirmiausia darbus buvo numatyta atlikti problematiškiausiose arterijose ir magistralinėse gatvėse, kur važiuoja viešasis transportas. Vėliau žadama persikelti į kitas vietas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas portretas
Iš kur tas kelių lopymo būdas atsirado ? Kažkaip neteko užsienyje matyti tike lopų ant kelio. Gal reikėtų pasidomėti kaip ten kelius remontuoja ? Šilutės plentu jau važiuoti nebeįmanoma. Lopas ant lopo. Nors, berods, tik prieš 2 metus ten viską naujai tiesė.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių