Liepojos gatvėje įkrito šulinio dangtis

Iš žemės besitraukiant pašalui, problemų pradėjo kilti su lietaus nuotekų šuliniais. Vieno jų dangtis įkrito Liepojos gatvėje. Dėl to dvi dienas buvo apribotas eismas.

Vairuotojai su kliūtimi susidurdavo Liepojos gatvės antroje juostoje, važiuojant nuo ligoninių miestelio Klaipėdos centro link, prie „Vasaros estrados“ autobusų stotelės. Pavojinga vieta buvo pažymėta ženklu.

Ketvirtadienį po pietų šulinio dangtis jau buvo vietoje. Atstatyta ir asfalto danga. Iki darbo dienos pabaigos žadėta patraukti ir ženklą.

„Tokios problemos su šulinių dangčiais įprastos pavasariui. Įšalui traukiantis iš žemės, pradeda aižėti asfaltas ir liukai įkrinta. Įtakos tam turi ir transporto srautai. Liepojos gatvėje eismas yra labai intensyvus“, – komentavo įmonės „Klaipėdos vanduo“ dispečerinės vadovas Matas Grikšas.

Pasak jo, panašių atvejų uostamiestyje jau buvo ne vienas. Tokie atvejai pavasarį yra dažni.

M.Grikšo teigimu, asfaltas paklotas ir Liepojos gatvėje, netoli prekybos centro, kur buvo įvykusi vandentiekio avarija žiemą. Šalinant defektą, reikėjo išardyti dangą. Vietoje asfalto buvo paberta skalda.

„Darbų iki galo negalėjome užbaigti dėl orų.  Asfaltuoti galima tik prie tam tikros oro temperatūros. Dėl to buvo beriama skalda ir ji prižiūrima. Dabar prasidėjo asfaltavimo darbai. Danga bus atstatyta visose vietose, kur ją teko išgriauti žiemą dėl avarijų“, – tvirtino vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

B

B portretas
Butu gerai sumastyti kaip atsikratyti tu dangciu. Negi tie dangciai negali butu uzlieti asfalto sluoksciu ir atkasami esant reikalui. Negi tai nebutu pigiau nei pastoviai tvarkyti asfalta aplink juos, nekalbant apie zala automobiliams ir triuksma. Sugalvokit specai kanors naujoviskiau vietoj ju.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių