„Lidl“ Klaipėdoje žada plėtrą

Porą parduotuvių uostamiestyje atidaręs prekybos tinklas „Lidl“ čia ketina stiprinti savo pozicijas. Šiuo metu žvalgomasi į sklypus miesto centre ir šiaurinėje jo dalyje. Pastarojoje statybų pradžios veikiausiai bus sulaukta jau kitais metais.

Uostamiestyje turėtų atsirasti dar daugiau populiariojo prekybos tinko „Lidl“ parduotuvių.

Vakar su bendrovės „Lidl Lietuva“ atstovais susitikęs Klaipėdos vicemeras Artūras Šulcas aptarė numatomus šio prekybos tinklo plėtros planus.

„Jie neslepia, kad įsigijo sklypą Šiaurės prospekte, kur turi suprojektuoti ir pastatyti daugiabutį gyvenamąjį namą ir prekybos centrą“, – paaiškino A.Šulcas.

Anot jo, kol kas šiems planams įgyvendinti trukdžių nėra. A.Šulcas pastebėjo, kad naujo objekto Šiaurės prospekte planavimo procedūros jau startavo. Pavasarį tikimasi pabaigti projektavimo darbus ir pradėti statybas.

Tikimasi, kad netoli šiuo metu Šiaurės prospekte jau stovinčio prekybos centro „Luizė“ nauja „Lidl“ parduotuvė duris atvers kitąmet.

Teigiama, kad prekybos tinklas žvalgosi ir į kitą sklypą – centrinėje miesto dalyje. Tiesa, kol kas jo adresas kruopščiai slepiamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ogis ir tarakonai

Ogis ir tarakonai portretas
Lidl'as išsigelbėjimas mažesnes pajamas turintiems žmonėms. Nes mama maxima baigia paskutines kelnes numauti...

baba

baba portretas
tarp jurininkų poliklinikos ir Vėtrungės jau stovi eksponatas ,,grabas'', Lidlui vietos neliko

pamąstymai

pamąstymai portretas
kam prie Luizės reikia dar vienos parduotuvės :D niekada nesuprasiu kaip šalia dvi pardes pastato :D šiaurinėj dalį galėjo kitą vietą pasirinkti, gal prie to tvenkinio netoli dragūnų bataliono, arba vietoj maximos galėtų būt šalia senjorių turgelio tą bomžiną pastatą iškrauščius :D
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių