Iš lentynų dingo guma ir krevetės

Vienas didžiųjų prekybos tinklų iš asortimento atšaukia netinkamas prekes. "Rimi" pirkėjų prašoma nedelsiant į bet kurias parduotuves atnešti įsigytą kramtomąją gumą ir krevetes. Gumoje esą aptikta kenksmingų medžiagų, o krevetės skleidė nemalonų kvapą.

Vienas didžiųjų prekybos tinklų iš asortimento atšaukia netinkamas prekes. "Rimi" pirkėjų prašoma nedelsiant į bet kurias parduotuves atnešti įsigytą kramtomąją gumą ir krevetes. Gumoje esą aptikta kenksmingų medžiagų, o krevetės skleidė nemalonų kvapą.

Viename didžiųjų prekybos tinklų "Rimi" uostamiesčio gyventojai pirko prekes, kurias šiuo metu raginama grąžinti.

Pirmiausia gyventojai "užkibo" ant kramtomosios gumos. Neseniai prekybos tinklų atstovai suskubo kviesti gyventojus, kad šie į parduotuves atneštų dar sausio pabaigoje įsigytą kramtomąją gumą "Orbit forest berry".

"Rimi" atstovai informavo, kad atvykusiesiems su minėta preke bus grąžinti pinigai net ir tuo atveju, jeigu klientas negalės pateikti pirkimo čekio.

Gumą nuspręsta nedelsiant atšaukti iš prekybos dėl esą neteisingai nurodytos informacijos ant jos pakuotės – joje valstybine kalba nepateikta privaloma informacija dėl sudėtyje esančio saldiklio aspartamo-fenilalanino šaltinio.

Šį faktą pastebėjo Klaipėdos valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos inspektoriai. Prekybininkams buvo nurodyta nedelsiant imtis minėtų veiksmų.

"Kai kramtomosios gumos tiekėjas "Wrigley Baltic" sutvarkys produkto žymėjimą pagal teisės aktuose nurodytus reikalavimus, kramtomąją gumą grąžinsime į prekybą", – paaiškino bendrovės "Rimi Lietuva" atstovė Giedrė Bielskytė.

Nors pašnekovė patikino, kad produktų kokybė ir saugumas yra vienas svarbiausių prioritetų minėtoje bendrovėje, tačiau į prekybos centrų lentynas pateko ir kita nekokybiška prekė.

Šią savaitę prekybos centras "Rimi" paskelbė iš prekybos atšaukiantis ir kitą produktą – šaldytas krevetes. Pastarosios taip pat nepraslydo pro minėtos tarnybos – tik šį kartą sostinės – specialistų akis.

"Prašymą išimti iš prekybos prekę gavome iš Latvijos tiekėjo įmonės "Salas Zivis". Vilniaus veterinarijos tarnyba, ištyrusi produktą, nurodė išimti prekę dėl netinkamo jaučiamo pašalinio kvapo", – paaiškino G.Bielskytė.

Šį produktą taip pat prašoma grąžinti į bet kurią minėto prekybos tinklo parduotuvę.

Pašnekovės teigimu, kol kas nepasitaikė nė vieno klaipėdiečio, kuris būtų atnešęs grąžinti bent vieną iš šių prekių. Bendrovės atstovė taip pat patikino, jog iki šiol nėra sulaukta ir gyventojų skundų dėl nemalonų kvapą skleidžiančių krevečių ar kramtomosios gumos.


Šiame straipsnyje: rimikramtoma gumaDirol

NAUJAUSI KOMENTARAI

Baisu

Baisu portretas
Kai visi suede,tai tada grazink:))

ert

ert portretas
Niekai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių