Kretingos rajone vyks karių pratybos

Šį savaitgalį Kretingos rajone bus galima išgirsti aidint šūvius bei stebėti veikiančius karius – čia bus vykdomos 306 lengvosios pėstininkų kuopos lauko taktikos pratybos.

Pranešama, kad šį savaitgalį – balandžio 29–30 d., Kretingos rajone esančiose Jokūbavo ir Raguviškių gyvenvietėse bei jų prieigose bus vykdomos 306 lengvosios pėstininkų kuopos lauko taktikos pratybos.

Teigiama, kad pratybų metu kariai naudos imitacinius šaudmenis, sprogmenis ir dūminius užtaisus. Numatoma, kad garsinės imitacinės priemonės minėtomis dienomis bus naudojamos nuo 8 iki 22 val.

Todėl gyventojai neturėtų išsigąsti netoli minėtų gyvenviečių išvydę karius ar išgirdę pokšint šaudmenis.

Vis dėlto, skelbiama, kad kilus nesklandumams žmonės turėtų skambinti Krašto apsaugos savanorių pajėgų Žemaičių apygardos 3-iosios rinktinės 306 lengvosios pėstininkų kuopos vadui kapitonui M. Albrechtui tel. +370 698 411 05.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ba

Ba portretas
Sjp omeny turejau ne NATO sajungininkus.

agentas

agentas portretas
Arba riboto mąstymo arba tiesiog jų darbas toks (atitinkamų komentatorių).

anonimas

anonimas portretas
Žmonės ko jūs dėjuojate, kad vyks tos pratybos? Kariams irgi reikia treniruotis. O šeip ar taip pratybos vyksta mėnesį 1-2 kartus. Nemanau, kad kas pasikeis jei pašaudys šiek tiek. O jums poilsio nesutrukdys, vistiek einat miegoti gan vėlai. Mano nuomone, jūs tik norit prie kažko prikibti... Kariai eina, mokosi, kad galėtų kiek įmanoma daugiau padėti Lietuvai jei kas atsitiktu... O jūs čia dar dėjuojate.....
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių