KRATC informuoja: pradedami dalinti žaliųjų atliekų surinkimo konteineriai

  • Teksto dydis:

Balandžio 24 dieną nuo 9 val. Klaipėdos individualių valdų gyventojams pradedami dalinti žaliųjų atliekų surinkimo konteineriai.

Konteineriai bus atvežami sutartyse nurodytais adresais ir pristatomi į šiuos kvartalus:

– Kalotės;

– Blušių;

– Purmalių;

– Labrenciškės dvaro;

– Medelyno;

– Didžiojo Tauralaukio dvaro.

Gyventojai, kurie nespėjo KRATC pristatyti užpildytų sutarčių, bet nori gauti konteinerį, galės sutartį perduoti KRATC kokybės inspektoriams dalinimo dieną ir iškart pasiimti konteinerį. Daugiau informacijos tel. (8 800) 133 44, www.kratc.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
"Gargždų švara" nusikaltėlių - banditų įteisinta gauja. Gal kas pasikeis atėjus naujam merui. Nei gyvenam, neturim jokių konteinerių kaip ir šiukšlių, vartai užrakinti, o jie reikialauja už komunalinių paslaugų surinkimą. Nesu nei kartą atvykęs renkančius ką nors. Iš pakelių, kur man nepriklauso aprenku ir išvežu į Klaipėdą kur moku nesąžiningai, už kvadratus.Mano tel. 8 662 33770.

Totali betvarkė

 Totali betvarkė portretas
"Ecoservice" -pati netvarkingiausiai dirbanti atliekų vežimo bendrovė... Negalime apsikęsti, kokie klaikūs , netvarkingi "varpeliai" stovi Kooperacijos gatvėje prie buvusių "Trinyčių" sienos. Sulūžę, baissū, nesuprasi, kuris iš jų yra skirtas plastikui, kuris- popieriui. Užrašai nusitrynė, varpelių angos usuktos į sieną, kad gyventojui būtų kuo sudėtingiau tą plastiką mesti. Kad situacija pagerės, nežinom. Ir kai tokią bendrovė mums kaip maolę žaliųjų atliekų kontenerius padalins- tikraiu už ją nedibsime. Tegul susitvarko. Beje, savivaldybė galėtųbtokius vežėjus žinoti, pasidomėti, kokios būklės jų konteneriai ar "varpeliai", skirti rūšiavimui

ginduliai

ginduliai portretas
O rajonas nesugeba jokiu rūšiavimo konteineriu duoti. Tik bendra. Maitina pažadais.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių