Konservatorių kandidatai į merus – su keliolika nežinomųjų

Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai būsimuose merų rinkimuose kol kas neturi savo kandidatų šešiolikoje savivaldybių, tarp jų didžiuosiuose miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, taip pat – Neringoje. Partijos atstovai tikina, jog konservatorių pretendentai į merus šiose savivaldybėse paaiškės rudenį.

Šeštadienį konservatoriai išplatino 44 pretendentų sąrašus, kandidatuosiančių kitų metų merų rinkimuose.

Šį sąrašą TS-LKD taryba patvirtino, atsižvelgdama į TS-LKD skyrių visuotinių susirinkimų sprendimus ar skyrių visuotinio balsavimo rezultatus.

2019 m. savivaldybių tarybų rinkimuose TS-LKD kandidatūra į merus Klaipėdos rajone bus Rasa Petrauskienė, Kretingos rajone – Dangiras Samalius, Palangoje – Šarūnas Vaitkus. Klaipėdos mieste ir Neringoje konservatorių kandidatai kol kas neaiškūs.

„Didžiuosiuose miestuose mes rengsime pirminius rinkimus, tai reiškia, kad  kandidatus kelti ir už juos balsuoti galės visi žmonės. Todėl didžiųjų miestų kandidatų šiame sąraše kol kas nėra. Ilgainiui šis sąrašas dar bus atnaujinamas. O išankstinį balsavimą už kandidatus į merus likusiose savivaldybėse planuojame spalio ar lapkričio mėnesį“, – portalui kl.lt patikslino Konservatorių partijos atstovė Hermantė Brandišauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jurga

Jurga portretas
Galiu garantuoti Kaune kandidatuos Kazys STrkevičius, kauniečiai gal pamiršo Jo "nuopelnus" Kaunui

Jei neisit

Jei neisit portretas
balsuoti išrinks be jūsų.Ko ir nori buve vagiai.Reikia nueit bent biuleteni savo sugadint,.

IŠ ŠVENTO RAŠTO...

IŠ ŠVENTO RAŠTO... portretas
Apsaugok Viešpatie Lietuvą nuo maro, karo ir konservatorių...Gal išgirs?...Gal apsaugos?...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių