Kompanijos „DFDS Seaways“ prizą laimėjo būsimas laivų mechanikas

Kasmet per Jūros šventę dienraštis "Klaipėda" ne tik publikuoja visos šventės programą, bet ir dalyvauja pačios šventės atrakcijose. Šį kartą laikraštis kompanijos „DFDS Seaways“ įsteigto prizo laimėtojo ieškojo Jūros šventės dalyvių būryje.

Lietuvos aukštosios jūreivystės mokyklos studentas, įveikęs daugybę konkurentų, šeštadienį tapo žaidimo-viktorinos nugalėtoju ir laimėjo laivybos kompanijos įsteigtą prizą dovanų kuponą dviračiui įsigyti.

Visą šeštadienį Jūros šventės dalyviai lankstė popierinius laivelius ir segė juos prie dienraščio „Klaipėda“ stendo. Miestiečiai buvo kviečiami prie stendo sugrįžti 18 val., kuomet prasidėjo burtų traukimas ir viktorina.

Vienas paskutiniųjų dalyvių užsiregistravo žinomas palangiškis, kurorto švenčių organizatorius ir vedėjas Nerijus Stasiulis.

„Gausiu atostogų, noriu kur nors plaukti keltu su šeima. Kur man sužinoti kur mane gali nuplukdyti DFDS?“, – smalsavo vyras. Tačiau palangiškiui viktorina nepasisekė ir jis iš žaidimo iškrito.

Kita viktorinos dalyvė metė savo klientę ir nuskubėjo atsakinėti į klausimus. Moteris prekiauja rūbais „Pajūrio mugėje“.

„Užsiregistravau dalyvauti žaidime, net visa valanda vėlavau uždaryti parduotuvę. Išgirdusi savo pavardę nuskuodžiau į lauką. Palikau pirkėją,kuri matavosi suknelę. Gaila, kad nelaimėjau“, – pasakojo Rita Krušienė.

Burtų keliu atrinkti dalyviai turėjo atsakinėti į kompanijos „DFDS Seaways“ klausimus. Viktorinos dalyvių buvo klausiama kokiomis kryptimis keliauja keltai, ar juose yra vaikų žaidimo zonos, ar galima keltais keliauti su gyvūnais.

Finale susirungė penki dalyviai. Jie turėjo kuo greičiau atsakyti į penkis klausimus. Per 20 sekundžių visus penkis teisingus atsakymus pateikė žemaitis Žilvinas Rauktys. 21 metų jaunuolis kilęs iš Telšių, tačiau šiuo metu mokosi uostamiestyje.

Lietuvos aukštosios jūreivystės mokykloje laivų energetinių įrenginių eksploatavimą studijuojantis vaikinas tikino, kad apie kompaniją „DFDS Seaways“ išmano daug ką, nes yra būsimas jūreivis.

„Laisvalaikiu dviračiu važinėsiuosi po Smiltynę, po miestą. Labai džiaugiuosi. Ateityje norėčiau pakeliauti laivu. Noriu pamatyti kuo daugiau pasaulio. Būsiu jūrininku, tad tikiuosi, kad man pavyks“, – kalbėjo Ž.Rauktys.

"Kadangi DFDS laivybos kompanija yra už žalią ir švarią ateitį, nuolat palaiko įvairius gamtosauginius projektus, yra draugiška aplinkai ir pastaraisiais metais daug investavo į savo laivų įrenginius, kurie mažina aplinkos taršą, todėl jos remiami projektai vienaip ar kitaip persipina su sveikesnio gyvenimo būdo propagavimu. Vienas iš tokių būdų, sujungiantis sportą ir sveikatą, yra dviratis. Todėl šiemet, organizuodama Jūros šventės dalyviams šį žaidimą, kompanija siekia ne tik populiarinti keliones jūra, bet ir skatina išlipti iš automobilių bei pakeliauti pačiu ekologiškiausiu transportu – dviračiu. DFDS – už sveiką poilsį", – pabrėžė kompanijos keleivių skyriaus rinkodaros vadybininkė Irina Matulienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JOVITA

JOVITA  portretas
BUVO PUIKI SVENTE

dainius

dainius portretas
Ei balvonai ismokit lietuviu kalba jureivis ir jurininkas skirtingi dalykai...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių