Klaipėdos universitetas skaičiuoja būsimus studentus

  • Teksto dydis:

Pirmadienį 12 val. LAMA BPO informacinėje sistemoje paskelbti kviečiamųjų į aukštąsias mokyklas rezultatai.

Į Klaipėdos universiteto pirmosios pakopos studijas pakviestas 321 būsimas studentas: iš jų – 138 į valstybės finansuojamas vietas bei 183 – į valstybės nefinansuojamas vietas.

Studijų sutarčių pasirašymas vyks liepos 25-27 dienomis Klaipėdos universiteto miestelyje.

Taip pat norą studijuoti Klaipėdos universitete išreiškė apie 80 užsieniečių, iš kurių jau 63 turi Studijų kokybės vertinimo centro pripažintus išsilavinimo dokumentus.

Praėjusiais metais po pirmojo priėmimo etapo į Klaipėdos universitetą buvo pakviesti studijuoti 437 būsimieji studentai. Iš jų 150 į valstybės finansuojamas vietas ir 326 į valstybės nefinansuojamas vietas.

Studijuoti Klaipėdos universitete magistrantūros studijų programose sutartis jau pasirašė 324 studentai. Iš jų – 223 magistrantai studijuos valstybės finansuojamose vietose bei 101 – valstybės nefinansuojamose vietose. Be to priimta 18 studentų į pedagogikos profesines studijas, pasiryžusių studijuoti savo lėšomis, nes Švietimo ir mokslo ministerija neskyrė finansavimo pedagogų rengimui Klaipėdos universitete.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ale

ale portretas
Čia pasekmė to, kad miestą valdo liberalai, o Lietuvą konservai su socdemais, tad Klaipėda ir dusinama

Nojus

Nojus portretas
Melskime Aukščiausiąjį, kad tik Klaipėdoje liktų aukštoji mokykla, nesvarbu kokios formos- autonominis ar kito padalinys, kitaip miestas virs gūdi provincija.

kl

kl portretas
Norėjau studijuoti pedagogiką, dirbti pradinių klasių mokytoja ( šiemet ypatingai daug ieškojo dirbti, prad.kl. mokytojų mokyklose) bet kadangi mokslas patapo mokamas-nebestudijuosiu. Švietimas vėl pridarė nesąmonių- panaikino VF studijų vietas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių