Klaipėdos senjorai namuose laikomas kates galės kastruoti pigiau

  • Teksto dydis:

Siekdama mažinti benamių gyvūnų skaičių, gyvūnų globos organizacija „5 Pėdutės“ kovo 30 d. kviečia Klaipėdos senjorus pasinaudoti galimybe kastruoti savo auginamą katę tik už 30 litų.

Kasmet neplanuotai gimstančių šuniukų ir kačiukų vadų skaičius yra gerokai didesnis nei gerų žmonių, norinčių ir galinčių juos auginti. Todėl kasmet tūkstančiai gyvūnų atsiduria prieglaudose arba išmetami valkatauti. 

Vykdydami savo veiklą tik iš visuomenės paramos „5 Pėdutės“ neturi galimybių pasirūpinti visais išmestais ar atsisakytais gyvūnais.

Iškastravę savo augintinį gyventojai ne tik prisideda prie benamių gyvūnų skaičiaus mažinimo, tačiau šios procedūros yra vienas paprasčiausių ir saugiausių būdų ateityje išvengti augintinio sveikatos problemų.

Bendradarbiaudama su Klaipėdos veterinarijos gydytojais per nuolat organizuojamas akcijas, organizacija „5 Pėdutės“ sieks žymiai sumažinti benamių kačių skaičių mieste.

Norintys pasinaudoti akcija kviečiami iš anksto registruotis darbo dienomis nuo 16 iki 19 val. (tel. 8 609 511 20) iki kovo 28 dienos. Vietų skaičius ribotas. Daugiau informacijos www.5pedutes.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sūris pelėkautuose.

Sūris pelėkautuose. portretas
O po to suskaičiuos, kas nemoka gyvūnėlio mokesčio. Atgaline data. Pagal katės amžių.:)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių