„Klaipėdos nafta“ investuos į krantines

  • Teksto dydis:

Naftos ir suskystintų gamtinių dujų (SGD) krovos bendrovė "Klaipėdos nafta" į uosto krantinių rekonstrukciją investuos iki 20,9 mln. eurų (su PVM).

Bendrovės akcininkai trečiadienį pritarė valdybos sprendimui rekonstruoti dvi uosto krantines už ne daugiau kaip 16,5 mln. eurų (be PVM).

Klaipėdos uostas praėjusių metų vasarą pradėjo rengti techninį 1–2 krantinių rekonstrukcijos projektą. 1963–1964 m. statytas krantines ketinama išgilinti iki 17 m, tuomet naftos terminalas galės vienu metu priimti ne du, o tris tanklaivius.

"Klaipėdos nafta" investuos į krantinių suprastruktūrą, o uosto direkcija ketina investuoti į šių krantinių infrastruktūrą.

Anksčiau skelbta, kad "Klaipėdos nafta" į naftos terminalo plėtrą ketina investuoti 49,5 mln. eurų, numato įrengti 12 naujų talpyklų šviesiems naftos produktams, naują jų iškrovimo estakadą, nutiesti geležinkelį.

Šiemet Klaipėdos ir Subačiaus naftos terminaluose į talpyklas perkrauta beveik 5,7 mln. tonų naftos produktų arba 8,3 proc. mažiau nei pernai sausį ir spalį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Angliukai Rusena

Angliukai Rusena portretas
Kas skaitys Vincą Mykolaitį Putiną, Kai Vladas Putinas šneka rusiškai. Ar sugrįš į gimtinę Vincas Trumpa, Kai Donaldas Trumpa jau nekalba lietuviškai...

to Smarvukas

to Smarvukas portretas
visuomenės sveikatos centrai kaip ir epideminės stotys išnyko jau seniai.Kalbama kad verslininkai su malonumu pasinaudojo buvusiu chaosu prieš stojant į ES ir /kaip ir su euro įvedimu/ pasidarė sau naudngą pievelę, kurioje nėra nieko kas stovėtų visuomenės pusėje.Net viešasis transportas nėra dezinfekuojamas, tik plaunamas.Vieną kart mėnesyje iš vidaus ir 2 kart iš išorės.Daugiau nieko

to Smarvukas

to Smarvukas portretas
Tu pradžioje pasidomėk kas smirda. Vakar KT paleido lengvųjų frkacijų kvapelį kaip reikiant. Matau be pavadinimo NAFTA Klaipėdos nieko nežinai.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių