Klaipėdos konservatoriai į uostamiesčio meres siūlo A.Bilotaitę

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Klaipėdos miesto skyrių sueigos konferencija sąrašo lydere kitų metų savivaldos rinkimuose ir kandidate į miesto meres pirmadienį išrinko Seimo narę, partijos pirmininko pavaduotoją Agnę Bilotaitę.

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Klaipėdos miesto skyrių sueigos konferencija sąrašo lydere kitų metų savivaldos rinkimuose ir kandidate į miesto meres pirmadienį išrinko Seimo narę, partijos pirmininko pavaduotoją Agnę Bilotaitę.

A.Bilotaitė kovodama dėl pirmosios vietos įveikė miesto tarybos TS-LKD frakcijos seniūną Arūną Barbšį. Kiti du kandidatai - Klaipėdos universiteto prorektorius Rimantas Didžiokas ir TS-LKD Danės skyriaus pirmininkas Tomas Meškinis atsiėmė savo kandidatūras ir parėmė A.Bilotaitę.

"Klaipėdos miestui reikia naujų idėjų, energijos ir atsinaujinimo. Pastaruoju metu ypač išryškėjo dabartinės miesto valdžios stagnacija, negebėjimas realizuoti naujų iniciatyvų ir projektų, galinčių pagerinti klaipėdiečių aplinką ir gerovę. Vertindama partijos bendruomenės parodytą palaikymą, esu pasirengusi sutelkti profesionalią komandą ir siekti visų miestiečių pasitikėjimo pozityvioms permainoms kitų metų savivaldos rinkimuose", - savo biuro išplatintame pranešime teigia A.Bilotaitė.

Kaip teigiama A.Bilotaitės programoje, prioritetas bus skiriamas Klaipėdos senamiesčio kultūriniam ir socialiniam gyvenimui atgaivinti, investicijoms pritraukti ir miestiečių gerovei didinti, taip pat miesto žaliosioms erdvėms, parkams sutvarkyti ir plėsti, oro taršos kontrolei.
Savivaldos rinkimai Lietuvoje vyks kitų metų vasarį.
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Angliukai Rusena

Angliukai Rusena portretas
Aš į rinkimus eisiu pasiimt lapelį, Nemesiu jo į urną, įsidėsiu į kišenę. Kai atšaukti ateis laikas seimo narį, Milijoną biuletenių padėsime ant VRK stalo

JONAS LIETUVIS

JONAS LIETUVIS portretas
Reikia oi reikia penicilino surūgusiai Klaipedos savivaldybei. Diagnozė- tuberkuliozė, kurios nepajėgia išgasdinti su dūda Kongas. Aišku ,kalčiausi klaipediečiai, kurie susitaikę,prisitaikę, turi,arba tikisi naudos ,bailūs,bijo pasakyti viešai, apsimetinėjantys-man dzin. O akiplėšos tuom naudojasi,apsimeta gerširdžiais politikais,nors aplinkui vaikščiojanti valytoja, ko gera būtų padoresnė ir puikiau atliktų,atseit nepekeičiamo, apsiperdėlio slunkiaus pareigas.Aktyvesnė ir veiklesnė pozicija, gal išjudintų klaipediečius, siekti greitesnių permainų, nei laukimas neužpelnytų pensijų, tik kurių dėka vyksta nykus progresas, kaip SSSR CK biure. Taigi sėkmės ,Agne.

Gyventojas

Gyventojas portretas
Saunuoliai klaipėdos Ts-lkd skyrius. Laukiam Klaipėdos savivaldybėje pasirinkimų;) Sėkmės Agne.
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių