Klaipėdoje viešėjo šešėliniai ministrai

Šešėlinę vyriausybę suformavę konservatoriai vakar aplankė Klaipėdą. Šešėlinis premjeras Andrius Kubilius ir dar 13 jo ministrų visą dieną uostamiestyje skyrė verslo įmonių lankymui ir įvairiems susitikimams.

Vizitą šešėlinės vyriausybės ministrai pradėjo susitikimu su dvasininkais Šv. Pranciškaus onkologijos centre. Šešėlinis švietimo ir mokslo ministras Valentinas Stundys Klaipėdos gimnazistams vedė pamoką "Švietimas tarp modernybės ir tradicijos. Kokie mūsų lūkesčiai?"

Šešėlinė krašto apsaugos ministrė Rasa Juknevičienė lankė dragūnus ir karo jūrininkus, taip pat universitete skaitė paskaitą "Lietuvos pirmininkavimas Europos Sąjungai ir Lietuvos nacionalinis saugumas".

Šešėlinis socialinės apsaugos ir darbo ministras Rimantas Dagys bendravo su socialinių įmonių ir įstaigų vadovais, senjorų organizacijomis.

"Turite klausimų, nuomonę, tam tikrą poziciją? Kviečiame atvykti ir išsakyti ją viešai", – kviesta konservatorių šešėlinės vyriausybės pranešime. Tačiau iš tiesų, šešėlinė vyriausybė panoro būti šešėlyje, paskelbusi, jog posėdis apie suskystintųjų gamtinių dujų terminalo statybas yra uždaras.

Pranešime spaudai teigta, kad šešėlinės vyriausybės ministrai pasirengę spręsti Klaipėdos gyventojams aktualiausias problemas. Ši vyriausybė esą yra atvira visiems klaipėdiečiams, todėl po visų susitikimų su įvairiomis institucijomis, organizacijomis, į pokalbį-diskusiją buvo pakviesti ir gyventojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sultonas

sultonas portretas
o ar didelė šešėlinė alga.

klaipediete.

klaipediete. portretas
IR KOKIE VARGAI AR RUPESCIAI ATVIJO KUBILIU PAS MUS I KLAIPEDA.NELABAI JIS IR PAGEIDAUJAMAS DAUGUMAI MIESTIECIU.

O kokia

O kokia portretas
nauda iš to Klaipėdai?Gal įkalbėjo savivaldybę mokesčius sumažint?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių