Klaipėdoje Taikos prospekte – vandentiekio avarija

Į darbą ketvirtadienio rytą važiavę klaipėdiečiai stebėjosi pamatę Taikos prospektu tekantį vandenį.

Į darbą ketvirtadienio rytą važiavę klaipėdiečiai stebėjosi pamatę Taikos prospektu tekantį vandenį. Miestiečiai nuogąstavo, kad bėga nuotekos. Tačiau specialistai ramina, kad tai paprastas vanduo.

Įmonė „Klaipėdos vanduo“ pranešimą, kad Taikos prospekte, netoli pastato, kuriame kažkada veikė bankas, teka vanduo pranešimą gavo ketvirtadienį paryčiais – apie 4 val.
Ryte avarija tebebuvo likviduojama. Į darbus važiavę žmonės stebėjo, kaip Taikos prospektu teka vanduo. Žmonės baiminosi, kad išsiliejo nuotekos.

„Teka kažkoks balzganas skystis. Įdomu, ar tai nėra nuotekos“, – svarstė gyventojai.

Įmonės „Klaipėdos vanduo“ dispečerinės vadovas Marius Martynaitis aiškino, kad tai tikrai ne nuotekos, o vandentiekio vanduo.

„Reikėjo užsukti vandenį, kad šis nebetekėtų. Norint tą padaryti, reikia patekti į šulinį, o jame pilna vandens. Pastarasis ir išpumpuojamas. Tai švarus vandentiekio vanduo“, – aiškino M.Martynaitis.

Anot vadovo, paprastai tokiais atvejais vanduo leidžiamas į kanalizaciją. Tačiau jei nespėja subėgti, tada bėga į gatvę.

Dėl vandentiekio avarijos nutrauktas vandens tiekimas vaikų darželiui ir keletui gyvenamųjų namų.

Pasak M.Martynaičio, kas tiksliai nutiko, kol kas neaišku. Išsiaiškinta tai bus atkasus avarijos vietą. Kiek truks darbai, vadovas taip pat negalėjo pasakyti.

„Avarija yra likviduojama. Stengsimės tai padaryti kuo greičiau“, – tvirtino vadovas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių