Klaipėdoje šildyti pradeda ir mokyklas

Šildymo sezonas uostamiestyje startuoja ir švietimo įstaigose. Toks sprendimas priimtas antradienį. Įvertinti įstaigų pastebėjimai, kad patalpose jau yra šalta.

Praėjusią savaitę, ketvirtadienį, spalio 5 d., pradėti šildyti ir vaikų lopšeliai-darželiai, biudžetinės socialinių paslaugų įstaigos. Pastarosios taip pat skundėsi, kad patalpose jau vėsu.

Kada bus paskelbta oficiali šildymo sezono pradžia visame mieste, dar nėra aišku.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Michailovas antradienį tvirtino, kad sprendimas turi būti priimtas artimiausiomis dienomis.

„Startuosime, net jei oro temperatūra nebus pasiekusi reikiamos. Dabar orai drėgni, patalpose kaupiasi drėgmė, tad šiluma tikrai nepamaišys“, – tvirtino pavaduotojas.

Pagal reikalavimus oficiali šildymo sezono pradžia skelbiama, kai tris paras vidutinė oro temperatūra būna mažiau nei 10 laipsnių šilumos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rima

rima portretas
neturit jokio pagrindo ijungti be lapkricio menesio,nes temperatura bus daugiau nei 12 laipsniu pliuso

Valdas

Valdas portretas
Bet kad temperatura 13 plius,apie kokia dar pradzia ponai skiedzia?Gal sulaukim saltuko ir tos reikiamos temperaturos,tada junkim.Taip bus saziningiausia,Juk kai rekia isjungti sildyma,ponai sako,kad truksta reikiamos temperaturos,o cia jos per daug,o del dregmes,tai ir vasara dregna buvo,gal ir vasara tada reikejo ijungti sildyma,Ka jus i tai?

vaikai serga

vaikai serga portretas
Nemyli, nemėgsta, gal net nekenčia mūsų vaikų valdžia, kad mokyklų iki šiol nešildė.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių