Klaipėdoje pakilo Pilies tiltas: to reikėjo Mikei Pūkuotukui

Vieno iš trijų uostamiesčio tiltų per Dangę pakėlimas Kovo 11-ąją vieniems klaipėdiečiams tapo šventės dalimi ir atrakcija, kitiems – netikėtumu.

Pilies tiltas pakilo apie 15 val. Tokio transporto eismą trikdančio veiksmo reikėjo Klaipėdos dramos teatre kuriamo spektaklio vaikams „Pūkuotuko pasaulis“ kūrėjams.

Šiame spektaklyje bus daug vaizdo projekcijų. Pagal pasakojimą, Mikė su Paršeliu istorijos pabaigoje iškeliauja, o spektaklyje jie išplauks Danės upe.

Būtent todėl Klaipėdos miesto savivaldybė leido sekmadienį, 15 val., pakelti Pilies tiltą ir spektaklio kūrybinei grupei, kino režisieriui T.Smulkiui nufilmuoti reikalingus vaizdus, kuriuos publika matys tarsi Mikės akimis.

Spektaklio „Pūkuotuko pasaulis“ premjera Klaipėdos dramos teatro didžiojoje salėje numatoma kovo 17, 18 ir 24 dienomis.

Važiuojančiųjų ir pėsčiųjų saugumą užtikrino policijos pareigūnai. Daugelis stebėjosi, matydami neįprastą vaizdą, juo labiau, kad po tiltu praplaukė tik vienas laivelis. Vairuotojai buvo priversti sukti į Danės gatvę arba apsigręžti atgal.

Dramos teatro darbuotojai dalijo vaikams mėlynus balionėlius, kuriais jiems buvo pranešta apie būsimą spektaklį.

Tilto pakėlimas vyko sklandžiai ir tapo įsimintinu reginiu klaipėdiečiams bei miesto svečiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
O katinui Leopoldui nieko neprireikė?..

idomu..

idomu.. portretas
Is kur atsirando toks pavadinimas-Mikas Pukuotukas? Kiek pamenu, meskiuko vardas buvo- Vini Puh..Prie ko cia Mikas Pukuotukas?

As

As portretas
Jo informacijos apie tilto pakėlima "milijonas" ir pranešta "visais įmanomais" būdais.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių