Klaipėdoje nugriauti seni sandėliukai

Klaipėdos valdžia toliau valo miestą nuo apleistų statinių. Iš senamiestyje riogsojusių nenaudojamų, avarinės būklės sandėliukų, kuriuose nuolat rinkosi benamiai, liko plytų krūva.


 

Klaipėdos valdžia toliau valo miestą nuo apleistų statinių. Iš senamiestyje riogsojusių nenaudojamų, avarinės būklės sandėliukų, kuriuose nuolat rinkosi benamiai, liko plytų krūva.

Daržų gatvėje stovėję sandėliukai nugriauti trečiadienį. Klaipėdos savivaldybės Statinių priežiūros poskyrio vedėja Galina Čichun tvirtino, kad jie neturėjo šeimininkų.

„Sandėliukai buvo visiškai sugriuvę, avarinės būklės. Juose rinkdavosi benamiai. Statiniuose buvo pritempta daug šiukšlių. Tad buvo nuspręsta juos nugriauti“, – tvirtino vedėja.

Pasak G.Čichun, panašių statinių mieste dar yra nemažai. Dviejų aukštų avarinės būklės sandėliukus reikia nugriauti Liepų gatvėje. Jie pažymėti 42 numeriu.

Nenaudojami sandėliukai riogso ir Puodžių 22A, Jūros gatvėje tarp 14 ir 16 namų. Yra ir avarinės būklės slėptuvių. Viena tokių Kulių vartų gatvė 5.

„Tokių statinių būklė baisi. Dauguma nėra užrakinti. Juose renkasi benamiai, pilna šiukšlių. Aišku, kada jie bus nugriauti priklauso ir nuo turimų lėšų. Praėjusiais metais nemažai buvo nugriauta. Apvalėme miestą“, – komentavo vedėja.

G.Čichun pasakojo, kad situacija dėl apleistų, nenaudojamų pastatų stebima nuolat. Kartu su ugniagesiais nuolat stebime apie 100 nenaudojamų objektų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dar

dar portretas
Dar Baltijos kino teatrą Žvejų gatvėj nugriaut reikia, nieko gero iš jo nebebus, jau tiek dešimtmečių stovi kaip vaiduoklis...ir pastatyt naują modernų kino teatrą.

puiku

puiku portretas
Puiku, centrą ir senamiestį būtina išvalyti nuo tokių tarybinių laikų statinių, ir avarinės būklės ir bjaurūs ir pavojinga žmonėms praeiti pro juos, nes nežinia kas juose sulindę ko tyko.

...

... portretas
Steeeeeeeebim.....
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių