Klaipėdoje linksmo kalėdinio bėgimo dalyviai nepamiršo tauraus tikslo

Linksma minia lydima raudonomis kepuraitėmis pasipuošusių karių, sekmadienį bėgo Klaipėdos centrinėmis gatvėmis. Šventinis labdaros bėgimas ne tik pralinksmino dalyvius bei žiūrovus, bet ir įvykdė kilnią misiją.

Šį kartą Lietuvos verslo kolegijos surengtame bėgime dalyvavo nemažai jaunų šeimų. Kelios mamos vaikų vežimėlius pavertė dovanų dėžėmis, taip visiems aplinkui parodydamos, kad didžiausia likimo dovana joms yra mažyliai. Didžioji bėgusiųjų dauguma buvo pasipuošę kalėdinėmis kepurėmis ar net elfų rūbais.

Linksmoji kompanija risnojo Turgaus, Tiltų, Liepų g., Danės gatvėmis, Laivų skersgatviu.

Nario mokestis neišgąsdino dalyvių, jie linksmai mankštinosi prieš startą, o grįžę į senamiestį buvo vaišinami karšta arbata, Tiltų gatvėje aidėjo linksma muzika. Šventiškiausiai ir originaliausiai pasipuošę bėgikai sulaukė dovanų.

Visos surinktos lėšos bus skirtos maltiečiams, globojantiems vienišus ir savimi negalinčius pasirūpinti senelius.

Linksmojo bėgimo dalyvių saugumu pasirūpino uostamiesčio policininkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Begikas

Begikas portretas
Del kirtimu kampo.Labai nusiviles kai begi normaliai gatve 3 lieka 200m iki finiso ir kerta per aikste laiptais ties tilti per dane tiesioginiu keliu ir lieki 5 vietoje del to labai liudna ,kad nera apibreztumo .Yra kaip yra

Atsakymui

Atsakymui portretas
Piniginiai prizai greičiausiems buvo,1 vieta 75 eurai,2 vieta 50 euru,3 vieta 25 eurai ir plius kaip ir minėjote įvairūs pakvietimai

Atsakymas Beges

Atsakymas Beges portretas
Prizai yra ne Verslo kolegijos, o rėmėjų ir prizai ne piniginiai, o tiesiog pakvietimai visur : impuls, apolo, fc..
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių