Klaipėdoje lankysis Jungtinės Karalystės karo fregata

  • Teksto dydis:

Penktadienį į Klaipėdos uostą, lydima Lietuvos karinio jūrų pajėgų patrulinio laivo „Dzūkas“ (P-12), įplauks britų karo fregata HMS „Westminster“, vadovaujama komandoro Willo Pastono.  Fregata į Lietuvą atvyksta pasveikinti Lietuvą su valstybės atkūrimo šimtmečiu bei pratęsti šventinių renginių ciklą, atveriant laivą visuomenei.

Karo fregata priklauso Didžiosios Britanijos Karališkajam jūrų laivynui.

Šeštadienį, gruodžio 8 d. 11 –16  val. Didžiosios Britanijos Karališkojo jūrų laivyno HMS „Westminster“ įgula kviečia Klaipėdos miesto gyventojus ir svečius apsilankyti laive, stovėsiančiame Karo ir kruizinių laivų terminale.

Apsilankymas karališkojoje laivyno tipo 23-oje fregatoje yra nemokamas.

Nurodytu laiku leidžiama ne tik įlipti į laivą, bet ir pasivaikščioti jo viršutiniame denyje, susitikti su įgulos nariais, taip pat išvysti Didžiosios Britanijos Karališkojo jūrų laivyno naudojamą jūroje įrangą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LAIMA

LAIMA portretas
Naujomis žiniomis, nesilankys...

Xa

Xa portretas
Vata ruko kamputyje ir laukia naujos “zadanijos” is to rytu ybagyno:)

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl Lietuvoje tiek daug šešėlio, ir nėra pinigų mokytojams bei gydytojams? "Dėl santykinai mažų pajamų, lietuviai Europos Sąjungoje yra tarp tų, kuriems įpirkti legalias prekes yra sunkiausia – mūsų pajamų ir kainų santykis yra vienas iš mažiausių." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių