Klaipėdoje aukso žiedus su mylimuoju sumainė džiazo atlikėja K. Jatautaitė

Jaukioje ceremonijoje Kristaus Karaliaus bažnyčioje sekmadienio popietę žiedus su savo išrinktuoju Gabrieliumi Stanevičiumi sumainė klaipėdietė, džiazo atlikėja, kvarteto „Cappella‘A“ vokalistė Kristina Jatautaitė.

Netradicinę dieną tokiai ceremonijai pasirinkusi pora prisipažino, kad norėjosi surengti šventę būtent sekmadienį. O kad vestuves teks atšokti rugsėjo 1-ąją – esą tik patogiau. 

„Taip jau sutapo, kad tokia juokinga data. Užtat niekada nepamiršime vestuvių dienos“, – šmaikštavo jaunoji.

Anot Kristinos, ceremonijos Metrikacijos skyriuje pora nusprendė atsisakyti, nes tokiai progai norėtųsi jaukesnės aplinkos. Po tuoktuvių atlikėja pasirinko sutuoktinio pavardę, tad nuo šiol bus žinoma kaip Stanevičienė.

Nors mergautinė pavardė tapo savotišku atlikėjos „brendu“, jaunoji prisipažino, jog galimybės rašyti ją su brūškneliu nusprendė atsisakyti, nes dėl ilgų žodžių išeitų gremėzdiškas darinys.

Tuoktuvėms jaunoji buvo pasipuošusi dramblio kaulo spalvos suknele, kurią sukūrė klaipėdietė drabužių dizainerė Aina Zinčiukaitė, jaunųjų įvaizdžiu rūpinosi stilistė Olga Filatova–Kontrimienė.

Po ceremonijos bažnyčioje vestuvių šventė tęsis „Venus S“ laive.

Tradicinės povestuvinės kelionės pora neplanuoja. „Medaus mėnesį avansu turėjome pavasarį, kai važiavome į Ameriką. Tiesiog pagalvojome, kad laiko prasme rengti dar kokią nors kelionę mums būtų per didelė prabanga. Viskas pas mus kitaip“, – juokėsi Kristina.

Bendra atlikėjos ir jos sutuoktinio istorija prasidėjo maždaug prieš aštuonerius metus. Simpatija tarp judviejų įsižiebė Kristinai dainuojant vienoje uostamiesčio kavinėje, kurioje Gabrielius tuo metu dirbo.

Vienu metu pora buvo pasukusi skirtingais keliai, tačiau, kaip juokauja, likimas nusprendė savaip. Prieš keletą mėnesių savo paskyroje Facebook‘e Kristina bičiuliams pranešė žinią, jog juodu su Gabrieliumi susižadėjo. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerai

Gerai portretas
kad gerb. stilistės ir dizainerės pačios komentaruose užsišvietė - žinos pamario nuotakos, kieno paslaugų reikėtų vengti. Tikiu, kad tai nesugadino jaunavedžiams šventės, bet taaaaaaip sudarkyti gražią merginą...

to Ne kazhka

to Ne kazhka portretas
Gerb.pavyduole, o ar galėtumėt pasidalinti savo kopetetinga nuomone kas gi derėtų mažam žmogui? Aš tikiu, kad jūsų komentarai bus itin svarbūs tiek jaunavedžiams, tiek dizainerei Ainai ir stilistei Olgai.. Visiems taip svarbu sužinoti - kaip išvengti šių baisių klaidų??????!!!! O šiaip tai būtų visai smagu, kad dienraštis pažiūrėtų IP numerį ir pagal tai sužinotume, kas gi ši paslaptinga stiliaus diva ir kritikė... Bet mama man visada sakydavo, kad reikia tokiems duoti kelią... :)

Ne kazhka

Ne kazhka portretas
Viskas nevykę - nuo makiažo ir šukuosenos iki aprangos. Argi mažam putliam žmogui balerinos suknelė? Sustūmė, sutraukė ir pavertė kukuliu.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių