Klaipėdietė pasiekė pasaulio rekordą

Klaipėdietė penkiametė Sabina Petrauskaitė ilgiausių plaukų savininkių konkurse nuskynė pasaulio rekordą savo amžiaus grupėje. Mergaitės kasa siekia net 80 cm.

"Mūsų auksaplaukė Rapunzelė", – šypsojosi penkiametės mama Irina Petrauskė.

Moteris atskleidė, kad visada žavėjosi ilgais plaukais, tad kasas augina ir dukrai.

"Dar nė karto nekirpome nuo gimimo. Net galiukų. Kažkaip nebuvo tokio poreikio. Sabinos plaukai nuo mažens stori, auga kaip ant mielių", – pasakojo klaipėdietė.

I.Petrauskė tvirtino, kad ilgaplaukių konkurse, kuris vyko Panevėžyje, dalyvauti apsisprendė atsitiktinai. Nors renginys buvo skirtas to krašto ilgaplaukėms, jame kasų ilgumu varžėsi mergaitės ir merginos iš visos Lietuvos.

"Išgirdome apie konkursą ir nusprendėme nuvykti, pakeisti aplinką, padalyvauti, pabūti visa šeima kartu. Tikrai nieko nesitikėjome, o grįžome su karūna. Dukra buvo labai laiminga", – teigė moteris.

Konkurse dalyvavusi S.Petrauskaitė ne tik laimėjo pirmą vietą savo amžiaus grupėje, bet ir pasiekė pasaulio rekordą.

Pastarasis buvo užfiksuotas lapkritį Kaune vykusiame Pasaulio ilgaplaukių konkurse. Penkiametės rekordininkės kasa siekė 80 cm. Tokio pat ilgio ir S.Petrauskaitės plaukai.

Panevėžyje vykusiame konkurse dalyvavusiai ir nugalėjusiai klaipėdietei įteikta ne tik karūna, bet ir kvietimas kitąmet dalyvauti Pasaulio ilgaplaukių konkurse. I.Petrauskė tvirtino, kad  tikrai vyks ir į jį.

"Jei pakvietė, nuvažiuosime", – tvirtino moteris.

Klaipėdietė tikino, kad pačiai dukrai patinka ilgi plaukai, juos šukuotis. Pasak moters, priežiūra tikrai nesudėtinga.

"Kažkokių specialių plaukų augimą skatinančių priemonių nenaudojame. Nebent aliejuką galiukams, bet ir tai retai", – pasakojo I.Petrauskė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas portretas
Be abejo, kiekvienas gali pasirinkti kaip turi būti rašoma jo pavardė. Bet kodėl lietuvės taip pamėgo tas galūnes su "ė" ? Juk daug gražiau skamba "ienė " . Na, dar kažkaip suprantama, kad kai kurios moterys pasirenka vyro pavardę, kad užsienyje neatrodytų kaip skirtingi žmonės su vyru. Sakykim, Bosas, Jurgutis ar pan. O tai dabar trys skirtingi vienos šeimos nariai - Petrauskas , Petrauskaitė ir Petrauskė.

Jonas D.

Jonas D. portretas
Mergaitė Petrauskaitė puikuolė ir šaunuolė,o štai ta motina yra tik Petrauskėėė.Negalima šitaip darkyti tšvarkingų ,normalių moteriškų pavardžių...

Anonimas

Anonimas portretas
Puiku
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių