Klaipėdiečių aistras kurstys egzotiškoji šokėja Lu Lu

  • Teksto dydis:

Slapčiausių vyrų fantazijų oazė – erotinis klubas „Crystal Show Club“ netrukus švęs savo vienerių metų gimtadienį. Ta proga gegužės 12-ąją naujovių ir išskirtinių pramogų trokštantiems šio naktinio klubo svečiams renginio organizatoriai dovanos grandiozinį šou su įspūdingos išvaizdos pietietiško kraujo šokėja iš Prancūzijos Lu Lu.

Užtikrina privatumą

Pastaruoju metu pasilinksminimo vietų miesto centre tik mažėja, todėl nenuostabu, kad dar tik metus veikiantis modernaus interjero, aukšto lygio klubas „Crystal Show Club“ spėjo sulaukti didelio anšlago.

Klaipėdos senamiestyje tai vienintelis tokio pobūdžio klubas, kur pasirodymai su šokio ir erotikos elementais vyksta didelėje, beveik tris šimtus kvadratinių metrų užimančioje erdvėje.

Klube taip pat įrengti trys privatūs kambarėliai, o visai neseniai pradėjo veikti ir uždara VIP zona, kurioje gali linksmintis iki dešimties draugų kompanija. Klientų patogumui čia įrengta scena ir atskiras įėjimas.

„Naujoji VIP zona labiau skirta tiems klientams, kurie vengia viešumo. Tarp klubo lankytojų – nemažai žinomų žmonių ne tik iš Klaipėdos, bet ir Kauno, Vilniaus, vasarą dažnai užsuka užsieniečiai. Todėl suteikiame jiems galimybę niekieno nestebimiems atsipalaiduoti ir ramiai leisti laiką išskirtinėje aplinkoje“, – teigė „Crystal Show Club“ vadovas Mantas Masaitis.

Žavingų, linksmų, drąsių merginų apsuptyje lankytojams tikrai nebus nuobodu. Klube galima mėgautis akį traukiančiais ir kūną virpinančiais šokėjų pasirodymais, o pamiršti kasdienybės rūpesčius klientai kviečiami į saldžiu vanilės aromatu kvepiančius apartamentus su keturviete „džiakuzi“.

Nuo Dubajaus iki Prancūzijos

„Crystal Show Club“ seksualumu dvelkiančius pasirodymus atlieka profesionalūs Lietuvos bei užsienio šokėjai. Neseniai klube svečiavosi šokėjos iš Dubajaus, vyko „Nuogo baleto“ šou, o kitą savaitę į Lietuvą atvyksta egzotiškoji šokėja Isabelle iš Prancūzijos, geriau žinoma savo sceniniu slapyvardžiu Lu Lu.

Nuo gegužės 3 d. iki gegužės 19 d. seksualioji Lu Lu viešės Klaipėdoje ir savo pasirodymais žavės bei gundys „Crystal Show Club“ lankytojus.

„Lietuvoje rasti tokį klubą, kuriame erotinį šokį atliktų mulatė būtų labai sunku, o gal ir iš viso neįmanoma. Lietuviams ji – tikrų tikriausia egzotika, todėl labai džiaugiamės, kad klubo gimtadienio proga Lu Lu sutiko pasirodyti mūsų publikai ir netgi žada įspūdingą šou“, – intrigavo M.Masaitis.

Savaitgaliais, teminių pasirodymų metu, figūringi šokio profesionalai žavi klientus erotiškais judesiais, kūno plastika, elegantiškais ir ekstravagantiškais kostiumais, užburiančia muzika. Slaptas vyrų svajones žavios šokėjos kaskart paverčia vis skirtingomis skoningai parengtomis vakaro programomis – nuo „Fetish“, „Blondes“, „Domination“ vakarėlių iki „Sexy Nurse“ ar „Bath“ šou.

Nuošalėje nepaliekamos ir dailiosios lyties atstovės – Tarptautinės moters dienos proga specialiai joms vyko karštas vyrų pasirodymas.

Sumoka už savo klientų atvežimą

„Crystal Show Club“ itin patraukli vieta asmeninėms šventėms – nepamirštamam bernavakariui ar mergvakariui, solidžiam verslo partnerių ar draugų vakarėliui, audringam gimtadieniui.

Žavūs šokėjai parengs šventei specialią programą, o patirtų įspūdžių lankytojai neužmirš ilgai.

Maža to, iš anksto rezervuojantys vietas klube klientai sutaupys kone dvigubai. Suplanuoto bernvakario svečiams įėjimas į klubą – nemokamas, jiems taip pat suteikiamos nuolaidos gėrimams, už tą pačią kainą pasirūpinama užkandžiais.

Dar viena gera naujiena pramogautojams – šią vasarą visai šalia „Crystal Show Club“ duris atvers erotinis kokteilių baras „Madam Crystal“. Jo lankytojams įėjimas nekainuos, o visi norintieji linksmybes galės pratęsti „Crystal Show Club“.

Klubo administracija pasirūpins ne tik kokybišku poilsiu, bet ir saugiu savo klientų atvykimu į vietą. Atokiau nuo miesto centro ar užmiestyje gyvenantiems žmonėms siūloma padengti taksi išlaidas. Maža to, nuolatiniams klientams suteikiama lojalumo kortelė, su kuria įėjimas į klubą – nemokamas.

Įsitraukęs į socialinę veiklą

„Crystal Show Club“ remia krepšinio komandą, todėl jame dažnai linksminasi žinomi sportininkai, o klubo administracija aktyviai dalyvauja Klaipėdos verslo klubo BNI Neringa veikloje.

Pabrėžiama, kad siekiant išvengti incidentų ir apsaugoti savo klientus klubas akylai stebimas apsaugos darbuotojų. Todėl neblaivūs, įtartinai ir netvarkingai atrodantys asmenys į vidų nebus įleidžiami. Taip pat visiems lankytojams taikomos vidaus elgesio taisyklės, draudžiančios padauginti alkoholio, vartoti narkotikus, reikalauti sekso paslaugų.

Naktinis klubas „Crystal Show Club“ įsikūręs Žvejų g, 10. Antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais ir sekmadieniais klubas veikia nuo 22 iki 6 val. ryto, o penktadieniais ir šeštadieniais – nuo 21 val. Pirmadieniais klubas uždarytas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių