Klaipėdiečio bute – sovietinė vėliava

  • Teksto dydis:

Uostamiesčio savivaldybės Viešosios tvarkos skyrius gavo pranešimą, kad Liepojos g. 22-ojo namo vieno buto lange yra iškelta sovietinė vėliava.

Viešosios tvarkos skyriaus specialistai nuvyko į vietą patikrinti informaciją.

Buvo nustatyta, kad prie minėto buto lango stiklo (iš vidaus) yra pritvirtinta ir demonstruojama vėliava, kurioje galimai yra komunistinių organizacijų simboliai, sovietinio kūjo ir pjautuvo ženklai, sovietinės raudonos penkiakampės žvaigždės ženklas, atsakingų už Lietuvos gyventojų represijas SSRS komunistų partijos vadovų atvaizdai.

Tokia veika atitinka  Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 524 straipsnio 1 dalyje numatytos veikos požymius (Nacistinių ar komunistinių simbolių platinimas ar demonstravimas).

Tyrimą dėl šiame straipsnyje numatyto administracinio nusižengimo gali pradėti tik policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
VAja vaja....kas dedasi........

Anonimas

Anonimas portretas
Sovietiniai koloborantai - buves prezidentas A.M.Brazauskas ,,Kuilys,,, esama prezidente D.Grybauskaite (Grybovskaja) ,,magnolija,, ,,tulpine,, VISI buve ir esantus ministrai ir seimo ziurkes. KOLOBORANTAI KGBistai, partiniu gauju vadukai stai tirieji tautos isgamos. Kiek kartu jau pakeite kailio spalva? NEBUVO Lietuvoje taip vad. partizanu, BUVO pokario BANDITAI ir TERORISTAI nuzude 25000 lietuviu, 1500 vaiku ir TIKTAI 500Tarybine Armijos karius. Isgamoms, lietuviu zudikams paminklus ir ordinus dalina vot banditu valdzia.

>Tiesa išlaisvins

 >Tiesa išlaisvins portretas
buvo ir nekaltų išvežtų į Sibirą, bet nereikia čia triesti, kad vien nekaltus vežė ir tuo labiau pagal tautinį požymį, taip kaip jus žudėt žydus. Tiesa išlaisvins.
VISI KOMENTARAI 81

Galerijos

Daugiau straipsnių