Klaipėdiečiams užkliuvo paklotas vamzdis

Pro miestiečių akis nepraslydo į Jono kalnelio teritorijoje esantį vandens telkinį išvestas naujas vamzdis ir aplink jį išdėstyti maišai. Dalis miestiečių sunerimo, ar kažkas neatliko savavališkų darbų.

Pasak įmonės "Klaipėdos vanduo" Tinklų departamento vadovo Mariaus Martynaičio, jokio kriminalo čia nėra. Buvo paklotas naujas kolektorius, skirtas lietaus vandeniui nutekėti.

Vamzdis yra nuvestas į Kultūros fabriko teritoriją. Lietaus vandenį jis surinks ir iš aplinkinių objektų sklypų.

"Šioje vietoje vamzdis lietaus vandeniui nutekėti buvo paklotas ir anksčiau, tačiau per laiką susidėvėjo. Vamzdis buvo užneštas purvu, statybiniu laužu. Jis nebeatliko savo funkcijos", – pasakojo vadovas.

M.Martynaičio teigimu, šiuos kolektoriaus atnaujinimo darbus organizavo savivaldybė. Konkursą laimėjęs rangovas užtęsė darbus į žiemą.

"Kadangi nespėjo baigti, paliko aplink paklotą vamzdį sudėtus maišus. Jie reikalingi, kad kolektoriaus neužneštų žemėmis. Kai darbai bus baigti, maišų nebeliks, o lietaus vanduo iš Bangų gatvėje esančių teritorijų sėkmingai tekės į Jono kalnelio vandens telkinį", – komentavo vadovas.

Naują lietaus nuotekų kolektorių įmonė "Klaipėdos vanduo" kloja Šilutės plente. Jis bus išvestas į Malūno, anksčiau vadintą Trinyčių vardu, tvenkinį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesamone

Nesamone portretas
Į kanalizacija nuvesti reikėjo bangų gatvėje. O db telkinį terš ir vaizdas nekoks.

medis

medis portretas
Jau nesugeba, vamzdžio kažkur nuvest kur niekam už akių neužkliūtų? Visi vaikščios ir stebės kaip š teką į vandenį.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių