Klaipėdiečiai paminėjo Latvijos nepriklausomybės dieną

Šeštadienį Klaipėdos apskrities latvių bendrija paminėjo Latvijos nepriklausomybės 99-ąsias metines. Renginio organizatoriai apgailestavo, kad vyresniosios kartos atstovų mažėja, o jaunimas gyvena Europoje, tačiau ši šventė vietos latvių bendruomenei labai svarbi.

„Esame atvira ir demokratiška valstybė, todėl žmonės turi teisę tokiuose renginiuose dalyvauti arba nedalyvauti. Jau ne vienerius metus rengiu ir Baltų vienybės šventę, tačiau apmaudu, kad mūsų šita vienybė yra vienadienė. Ką gražaus pakalbame per tuos renginius, greitai užmirštame, bet, ką padarysi“, – sakė Klaipėdos apskrities latvių bendrijos vadovas Godfridas Tapinas.

Šeštadienį Melnragės vaikų centro salėje (Molo g. 60) vyko Latvijos Respublikos nepriklausomybės minėjimas, kuriame dalyvavo meno kolektyvai iš Latvijos, taip pat Klaipėdos ansamblis „Vakaro žaros“, choras „Sidabro gija“, senjorų klubas „Klaipėda“ ir Vėžaičių moterų ansamblis „Melodija“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Razorblade

Razorblade portretas
o kartais ne lapkricio 18 latvijos nepriklausomybes diena? na debiliodu saly kai visa laika viskas anksciau minima ir svenciama savaite pries:)))))))))

Tik

Tik portretas
Lapkričio 11-oji yra Lačplėsio diena, Latvijos Nepriklausomybės diena - lapkričio 18-oji.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių