Klaipėdiečiai išgraibstė bilietus į A. Mamontovo koncertą

Uostamiesčio gyventojai bilietus į Vasario 16-ajai skirtą Andriaus Mamontovo koncertą išgraibstė žaibiškai. Kai kurie klaipėdiečiai bilietų negavo jau po maždaug valandos nuo bilietų platinimo pradžios.

Vasario 16-osios vakarą „Švyturio“ arena bus sausakimša – uostamiesčio gyventojai skubiai išgraibstė bilietus į šiai progai skirtą arenoje vyksiantį A.Mamontovo koncertą „Mes tavo vaikai“.

Šis koncertas – miesto dovana gyventojams Vasario 16-osios proga, todėl jis bus nemokamas.

Perkant bilietus reikėjo sumokėti tik simbolinį 2,5 euro mokestį, kuris, anot organizatorių, reikalingas bilieto „pagaminimo“ išlaidoms padengti – atspausdinimui, platinimo išlaidoms.

Bilietais prekiauti buvo pradėta penktadienį apie 10 val., o kai kurie gyventojai, apie 11.25 val. bandę įsigyti bilietus, jų jau negavo.

Tiesa pastebima, kad kai kurie kantresni pirkėjai laimę įsigyti bilietų bandė ne po vieną kartą, todėl pasitaikė atvejų, kai vienu bandymu sistema rodė, jog bilietų nėra, o po kiek laiko jau buvo galima įsigyti kelis pavienius.

Tikėtina, kad laisvų bilietų atsirasdavo kam nors prieš tai juos rezervavus, bet taip ir neįsigijus.

Vis dėlto, praslinkus keturioms valandoms po bilietų platinimo pradžios, tokių atvejų jau nepasitaikė, o bilietų platintojų internetiniame puslapyje buvo skelbiama, kad bilietų į šį koncertą jau nėra.

Žmonės apgulė ne tik internetinę bilietų platintojo „Bilietai.lt“ sistemą, bet ir rikiavosi prie bilietus platinusių kasų.

Galimybė pasiklausyti populiariojo A.Mamontovo koncerto sugundė ne tik jaunimą, bet ir vyresnio amžiaus žmones.

A.Mamontovo koncertas Vasario 16-ąją „Švyturio“ arenoje prasidės 17 val. Šventiniame koncerte Švyturio arenoje skambės populiariausios A. Mamontovo ir grupės „Fojė“ repertuaro dainos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

joo

joo portretas
paskutinis pasispardymas, pinigėlių pasirinkimas

komentatorius

komentatorius portretas
negi mamutas vaziuos uz aciu??nors bilieta pirmyn atgal reik atpirkt..ir kainos visai neblogos tik 8 lt bilieto savikaina!!?

Belenkas

Belenkas portretas
Kai bliauna del babkiu - dar imanoma klausyt. Kai uzkala tas babkes ir pradeda bliaut del saves - tegu eina sikt tie "nuogi karaliai". Tam ir buna sublokuoti dushai su tulikais...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių